Search
Close this search box.

II Concurs de Composició de la Província d’Alacant per a banda de música amb finalitats pedagògiques

València, 24 de novembre del 2016

Per segon any consecutiu, la FSMCV convoca el Concurs de composició de la província d’Alacant per a banda de música amb fins pedagògics. L’objectiu d’este concurs, convocat per la FSMCV en virtut del conveni firmat amb l’Excma. Diputació d’Alacant, és la promoció de composicions dirigides als grups instrumentals de vent que funcionen en la majoria d’escoles de música de les societats musicals (banda de l’escola, banda d’educands, banda juvenil, etc.) i que tenen en comú el caràcter formatiu dels seus components i un nivell tècnic comprés aproximadament entre 3r i 4t d’Ensenyances Elementals. 

Tal com establixen les bases del concurs, la composició estarà enfocada a ser un projecte pedagògic i haurà de tindre una duració mínima de sis minuts i màxima de deu minuts.

Podran participar en el concurs tots los/las compositores/as que ho desitgen, amb independència de la seua província de residència.

La recepció de les obres finalitzarà el 20 de desembre, donant-se a conéixer la resolució del jurat abans del 20 de gener.

S’establix un únic premi indivisible dotat amb 4.000,00 euros, concedit amb el suport de la Diputació d’Alacant.

Amb la finalitat de promoure la difusió de les obres guardonades, cal destacar que l’autor/a de l’obra guanyadora autoritzarà a les bandes juvenils de les Societats Musicals a interpretar la seua composició en el marc del FESTIVAL MÚSICA I FAMÍLIA organitzat per la FSMCV.

Les candidatures es remetran per correu postal o presentaran en mà en les oficines de la FSMCV (Carrer Sorní, 22-1º. 46004 València) en horari de Dilluns a Divendres, de 09:30 a 14:30 i de 16:00 a 20:00 hores.

Qualsevol dubte o qüestions sobre el present concurs seran ateses a través de correu electrònic en la direcció fsmcv@fsmcv.org

Podeu consultar les bases completes del concurs en este enllaç.

 

Compartir:

Últimas noticias

XI Festival Música i Família

Divendres que ve 31 de maig arriba a Cocentaina l’esperat Festival “Música i Família”, organitzat per la FSMCV, la Diputació

Categorías