Search
Close this search box.

IX EDICIÓ DEL CONCURS DE COMPOSICIÓ DIDÀCTICA DE LA PROVÍNCIA D’ALACANT

La Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV) convoca, amb el suport de la Diputació d’Alacant, la IX Edició del Concurs de Composició Didàctica de la Província d’Alacant per a Banda de Música. Podran participar en el concurs tots els/les compositors/es que ho desitgen, amb independència de la seua província de residència.

S’estableix un PRIMER PREMI dotat amb 3.000,00 euros i un PREMI ACCESIT dotat amb 1.000,00 euros, concedits amb l´ajuda de l’Excma. Diputació d’Alacant.

Amb la finalitat de promoure la difusió de les obres guardonades, cal destacar que l’autor/a de l’obra guanyadora autoritzarà les bandes juvenils de les Societats Musicals a interpretar la seua composició en el marc del pròxim FESTIVAL MÚSICA I FAMÍLIA organitzat per la FSMCV. A més, aquesta obra s’editarà sota el segell editorial federal “FSMCV Edicions” per a la seua major difusió i divulgació dins del col·lectiu de les Societats Musicals de la Comunitat Valenciana.

La recepció de les obres finalitzarà el 3 d’octubre de 2023, es remetran per correu postal o presentaran en mà en les oficines de la FSMCV (Carrer Democràcia nº62 – 46018 – València).

Davant qualsevol qüestió poden posar-se en contacte amb els serveis administratius de la FSMCV a través del correu electrònic: fsmcv@fsmcv.org

DOCUMENTACIÓ ADJUNTA (BASES DE PARTICIPACIÓ I ANNEX I – DECLARACION AUTORIA)

VAL_BASES-IX-CONCURS-DE-COMPOSICIO-DIDACTICA-2023.pdf

Compartir:

Últimas noticias

XI Festival Música i Família

Divendres que ve 31 de maig arriba a Cocentaina l’esperat Festival “Música i Família”, organitzat per la FSMCV, la Diputació

Categorías