Search
Close this search box.

L’Associació Música Jove de Valencia convoca la 4a edició del Concurs Internacional de Composició “Música Jove”

Per quart any consecutiu, l’Associació Música Jove de València llança una nova convocatòria del Concurs Internacional de Composició “Música Jove”, que en aquesta ocasió presenta importants novetats.

La principal és que el Concurs amplia les plantilles i nivells, de manera que els compositors que destigen participar podran presentar obres de Grau 3 (Banda de Música), Grau 2 (Banda Juvenil i Orquestra), Grau 1 (Banda i Orquestra Infantil) i Grau 0.5 (Ensemble “Flexible”). D’aquesta manera, l’organització pretén continuar ampliant el repertori creat per a aquests tipus de formacions, molts de les quals troben a faltar composicions adequades al nivell de formació dels seus components.

El termini de presentació dels originals conclou el 9 de març de 2017 a les 10:00 hores. A partir d’eixe moment, i una vegada revisades les obres presentades, l’AMJ facilitarà a un jurat de reconegut prestigi les partitures per tal que puguen decidir l’obra guanyadora del Concurs.

Els autors de les obres que obtinguen el primer premi en cadascuna de les categories rebran un diploma, un curs de so online en Ars Studios, l’estrena i la gravació de l’obra a més de 5 exemplars de la mateixa.

Les obres guanyadores seran interpretades en un concert gravat en directe i posteriorment editat en CD. Aquesta gravació serà efectuada per unes agrupacions que seran seleccionades pròximament per l’AMJ mitjançant el seu projecte “En Connexió”.

L’AMJ espera repetir i inclús augmentar l’èxit de participació de la edició del 2016, a la qual es van presentar 35 obres, 24 d’elles per a banda i 11 escrites per a orquestra. A més, centenars de bandes de música d’Argentina, Brasil, Colòmbia, Xile, Portugal i Urugai, i de la Comunitat Valenciana, Catalunya, Madrid i Castilla i Lleó a Espanya han programat en nombrosos concerts les obres premiades a edicions anteriors.

Podeu consultar les bases completes del concurs a aquest enllaç.

Més informació:

http://www.musicajove.net

http://concursodecomposicion.musicajove.net

concurso@musicajove.net

 

Associació Música Jove

L’AMJ de Benimaclet (València) és una entitat no lucrativa fundada en 1994 que engloba tres grans activitats: la docència (Taller Música Jove), la interpretació (Orquestra, Cor i Banda Música Jove) i la divulgativa (Mini Auditori), així com altres projectes musicals de gran interés (Valencia Youth Wind Ensemble, la Biblioteca digital i el Concurs Internacional de Composició “Música Jove”). Activitats realitzades setmanalment per les més de 500 persones entre socis, alumnes i professors que formen l’AMJ.

L’AMJ pertany a la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV), la Federació de Centres Autoritzats (FECEMAC), la Xarxa Espanyola d’Escoles de Música (REEM) i la European Modern Music Network (EMMEN).

 

Compartir:

Últimas noticias

XI Festival Música i Família

Divendres que ve 31 de maig arriba a Cocentaina l’esperat Festival “Música i Família”, organitzat per la FSMCV, la Diputació

Categorías