Search
Close this search box.

Obert el termini per a la presentació de la candidatura a la beca Yamaha Music Foundation of Europe

Yamaha, el major fabricant d’instruments musicals del món, va crear la Fundació Musical Yamaha (YMF) a Tokio en 1966.

El propòsit d’aquesta fundació és estimular l’interés a tocar i gaudir de la música entre la gent del món sencer. La Yamaha Music Foundation of Europe (YMFE) és una entitat europea sense ànim de lucre que es dedica, sobretot, a donar suport als estudiants de música amb talent a Europa.

Des de 1990, la YMFE ha atorgat beques per valor de més d’un milió d’euros a més de 1.000 joves músics destacats de tota Europa. Si eres estudiant de música, hauries d’aprofitar aquesta oportunitat.

Una oportunitat que pot ser el punt de partida d’una prometedora carrera.

Programa de beques

El concurs de beques YMFE està obert a estudiants de música a temps complet de qualsevol nacionalitat que no siguen majors de 25 anys en el moment de la sol·licitud. Cada beca té un valor de 1.000,00 a 2.000,00 euros, depenent del país on estiga estudiant l’aspirant. La beca cobreix un any i els diners pot utilitzar-se per a qualsevol propòsit relacionat amb l’avanç en l’estudi.

Els sol·licitants seran seleccionats d’acord amb la seua capacitat musical actual i al potencial futur que demostren.

La base per a aquesta avaluació és una primera ronda amb una interpretació gravada i després una actuació en directe en la selecció final

Els comités de selecció, constituïts per figures experimentades del món de la música, seleccionaran als aspirants més idonis.

Des de 1990 han existit programes de beques per a diverses disciplines, incloent instruments de vent metall i/o fusta, piano, cordes, percussió i veu.Inscripcions

Els interessats hauran de descarregar i completar el formulari de sol·licitud i enviar-lo a l’adreça indicada en el mateix juntament amb l’enregistrament en dos exemplars. Els sol·licitants no han de tindre més de 25 anys d’edat.

El termini de lliurament expira el 30 de novembre de 2019.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías