Search
Close this search box.

Subvenció per a l’adquisició de partitures Diputació d’Alacant 2020

Com tots l’anys, la Diputació d’Alacant ha concedit una subvenció a la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana destinada a l’adquisició de partitures per part de les Societats Musicals de la Província d’Alacant, per import de 25.000€.

Les Societats Musicals que vulguen participar, poden remetre les sol·licituds per correu electrònic a la següent adreça: fsmcv@fsmcv.org fins al pròxim 15 de juliol de 2020. La publicació de les societats musicals seleccionades es publicarà el 31 de juliol de 2020 i la justificació de la compra i resta de documentació s’haurà de remetre abans del 15 d’octubre de 2020 (el període de justificació s’ha ampliat perquè les societats musicals compten amb major marge de temps en el lliurament de la documentació justificativa i els seus possibles requeriments).

Donada la situació extraordinària que estem travessant com a conseqüència de la declaració de l’estat d’alarma decretat el passat 14 de març, per a la gestió de la situació de crisi sanitària ocasionada pel COVID-19, i segons s’allargue o no l’estat de confinament, la FSCMV es reserva el dret d’ampliar els terminis de sol·licitud i lliurament de la documentació justificativa, per a assegurar que totes les societats musicals que vulguen participar el puguen fer amb les garanties suficients i sense dificultats.

DOCUMENTACIÓ ANNEXA: Fitxa de Sol·licitud de Participació i Model d’Informe Municipal.

Compartir:

Últimas noticias

XI Festival Música i Família

Divendres que ve 31 de maig arriba a Cocentaina l’esperat Festival “Música i Família”, organitzat per la FSMCV, la Diputació

Categorías