Search
Close this search box.

[:es]VI Edición del Concurso de Composición Didáctica de la Provincia de Alicante[:]

logo diputacion alicante 2018

 

La Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV) convoca, amb el suport de la Diputació d’Alacant, la VI Edició del Concurs de Composició Didàctica de la Província d’Alacant per a Banda de Música. Podran participar en el concurs tots els/les compositors/as que ho desitgen, amb independència de la seua província de residència.

S’estableix un PRIMER PREMI dotat amb 3.000,00 euros i un PREMI ACCESIT dotat amb 1.000,00 euros, concedits amb el suport de l’Excma. Diputació d’Alacant.

Amb la finalitat de promoure la difusió de les obres guardonades, cal destacar que l’autor/a de l’obra guanyadora autoritzarà les bandes juvenils de les Societats Musicals a interpretar la seua composició en el marc del pròxim FESTIVAL MÚSICA I FAMÍLIA organitzat per la FSMCV. A més, aquesta obra s’editarà sota el segell editorial federal “FSMCV Edicions” per a la seua major difusió i divulgació dins del col·lectiu de les Societats Musicals de la Comunitat Valenciana.

Les candidatures es remetran per correu postal o presentaran en mà en les oficines de la FSMCV (Carrer Sorní, 22-1r. 46004 València) fins al 01 d’octubre de 2020 donant-se a conéixer la decisió del jurat abans de l’1 de novembre de 2020 (no s’acceptaran obres per correu electrònic, sinó només exemplars en paper).

Davant qualsevol qüestió poden posar-se en contacte amb els serveis administratius de la FSMCV a través del correu electrònic:

fsmcv@fsmcv.org

DOCUMENTACIÓ ADJUNTA (BASES DE PARTICIPACIÓ I ANNEX I – DECLARACION AUTORIA)

Compartir:

Últimas noticias

Categorías