Search
Close this search box.

Subvencions a entitats sense ànim de lucre de la província de Castelló destinades a desenvolupar activitats que fomente la igualtat entre dones i homes i/o contra la violència de gènere, 2022

TERMINI I LLOC DE PRESENTACIÓ

Els interessats a concórrer en aquest procediment hauran de presentar les seues sol·licituds dins del termini de quinze dies naturals, a comptar des de l’endemà al de la publicació de l’extracte de la convocatòria en el Butlletí Oficial de la Província de Castelló.

La sol·licitud haurà de presentar-se per via telemàtica a través de la seu electrònica de la Diputació Provincial de Castelló, a la qual podrà accedir a través del següent enllaç: https://dipcas.sedelectronica.es/.

FORMA, TERMINI I LLOC DE LA JUSTIFICACIÓ

La justificació haurà d’adoptar la forma de compte justificatiu conforme al model oficial normalitzat de la Diputació de Castelló, al qual es podrà accedir a través de la pàgina web de la Diputació de Castelló: (www.dipcas.es).

El termini màxim per a la justificació de la Subvenció serà el 15 de novembre de 2022.

La justificació haurà de presentar-se per via telemàtica a través de la seu electrònica de la Diputació Provincial de Castelló. Només s’admetrà per aquesta via, a la qual podrà accedir a través del següent enllaç: https://dipcas.sedelectronica.es/.

Haurà de justificar-se l’import de despesa subvencionable que es detalle en la resolució de la convocatòria, que ha de referir-se a esdeveniments realitzats durant l’exercici econòmic 2022.

Adjuntem publicació: BOP C-Igualtat 2022

Compartir:

Últimas noticias

XI Festival Música i Família

Divendres que ve 31 de maig arriba a Cocentaina l’esperat Festival “Música i Família”, organitzat per la FSMCV, la Diputació

Categorías