Search
Close this search box.

V CERTAMEN COMPOSICIÓ MUSICAL “SANT JOAN D’ALACANT”

La Societat Musical “La Paz” convoca, amb data del 24 de gener de 2023 el V CERTAMEN DE COMPOSICIÓ MUSICAL “SANT JOAN D’ALACANT”, en la modalitat de PASDOBLE FESTER a fi de potenciar, en la present edició, les festes del municipi de Sant Joan d’Alacant i reflectir l’esperit fester del poble i el desenvolupament del qual estarà regit per les següents bases:

PRIMER.-
El primer i únic premi, dotat amb 3.000€, serà indivisible. Podran concursar aquells compositors i compositores que ho desitgen sense límit d’edat ni límit en projectes a presentar.

SEGONA.-
Les composicions presentades, a més de ser originals i inèdites, no hauran d’haver sigut interpretades ni editades amb anterioritat al dia de la fallada del concurs. Com a condició indispensable, les composicions han d’estar pensades per a la seua interpretació durant les festes que es realitzen a Sant Joan d’Alacant.

TERCERA.-
El material presentat a concurs ha de ser enviat, únicament per correu postal certificat, a l’atenció de la Societat Musical La Paz indicant de forma ben visible CERTAMEN DE COMPOSICIÓ MUSICAL “SANT JOAN D’ALACANT”. Els senyals d’enviament són les següents:
Societat Musical La Paz de Sant Joan d’Alacant
Apartat de correus no40
03550 Sant Joan d’Alacant
ALACANT

El termini d’admissió es tancarà a les 23.59 hores del 30 de juny de 2023,
considerant-se presentades en termini aquells treballs remesos per correu la data del qual de *matasello en el seu cas siga igual o anterior a la data límit indicada en aquestes bases.

Compartir:

Últimas noticias

XI Festival Música i Família

Divendres que ve 31 de maig arriba a Cocentaina l’esperat Festival “Música i Família”, organitzat per la FSMCV, la Diputació

Categorías