La Banda Juvenil actua al Palau de la Música el pròxim 29 de juliol

L’agupació juvenil de L’Artística Manisense, dirigida per Jesús Jareño, actuarà el proper 29 de juliol a les 19:30 hores en el Palau de la Música de València.

La Banda Juvenil interpretarà un repertori de compositors valencians, espanyols i estrangers: Gangster’s scenes (José A. Pina), Paradise (Óscar Navarro), Arabian dances (Brian Balmages), Coliseum (Hugo Chinesta), Os Pássaros do Brasil (Kees Vlak) i Concerto d’amore (Jacob de Haan); i dos obres de joves compositors que van ser presentades al 3r Concurs de Composició per a Banda Juvenil “Música Jove” (2016) de València: Una aventura espacial (obra finalista, de Miguel Ángel Ibiza) i Al castellet (Javier Martínez, primer premi).

La Banda Juvenil, que recentment va guanyar el I Concurs “Memorial Francisco Fort”, està formada per l’alumnat de l’Escola de Música de L’Artística Manisense. L’agrupació juvenil permet els educands i educandes iniciar-se en la pràctica musical en grup i en este sentit forma part del pla d’estudis de l’Escola. A més, el pas per la Banda Juvenil forma els músics i músiques de cara a la seua incorporació a la Banda Sinfónica. En l’actualitat, les actuacions de la Banda Juvenil conformen una part important de la programació de la Societat Musical l’Artística Manisense.

Compartir:

Últimas noticias

Feliç Dia del Voluntariat!

Més de 200.000 voluntàries i voluntaris donen vida a les nostres societats musicals. Una passió centenària, una generositat que es

Categorías