Search
Close this search box.

La Banda Juvenil actua al Palau de la Música el pròxim 29 de juliol

L’agupació juvenil de L’Artística Manisense, dirigida per Jesús Jareño, actuarà el proper 29 de juliol a les 19:30 hores en el Palau de la Música de València.

La Banda Juvenil interpretarà un repertori de compositors valencians, espanyols i estrangers: Gangster’s scenes (José A. Pina), Paradise (Óscar Navarro), Arabian dances (Brian Balmages), Coliseum (Hugo Chinesta), Os Pássaros do Brasil (Kees Vlak) i Concerto d’amore (Jacob de Haan); i dos obres de joves compositors que van ser presentades al 3r Concurs de Composició per a Banda Juvenil “Música Jove” (2016) de València: Una aventura espacial (obra finalista, de Miguel Ángel Ibiza) i Al castellet (Javier Martínez, primer premi).

La Banda Juvenil, que recentment va guanyar el I Concurs “Memorial Francisco Fort”, està formada per l’alumnat de l’Escola de Música de L’Artística Manisense. L’agrupació juvenil permet els educands i educandes iniciar-se en la pràctica musical en grup i en este sentit forma part del pla d’estudis de l’Escola. A més, el pas per la Banda Juvenil forma els músics i músiques de cara a la seua incorporació a la Banda Sinfónica. En l’actualitat, les actuacions de la Banda Juvenil conformen una part important de la programació de la Societat Musical l’Artística Manisense.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías