Search
Close this search box.

La Fundació SGAE convoca les ajudes a la publicació de discos, vídeos i llibres

Inés París, presidenta de la Fundació SGAE va publicar un comunicat on explicava que per quart any consecutiu es tornaven a obrir les ajudes per a la publicació de discos, vídeos i llibres. Aquestes ajudes seran part d’una línia d’ajudes que complementen el programa de recolzament a la creació i a la promoció de repertori que la mateixa Fundació també ofereix.

El termini de sol·licituds es va obrir el passat 29 de juny i es podran enviar totes les sol·licituds fins al 7 de setembre. A més, deixa clar que les ajudes no són per ajudar al procés de producció, sinó, per facilitar la publicació (fabricació, promoció i llançament) d’un fonograma, videograma o text original ja existent.

La convocatòria, a més, està dotada amb un total de 100.000 euros per ajudes.

Entre les bases, s’ha de tindre en compte qui podrà participar en aquestes ajudes. Tots els participants han de ser socis de la SGAE o persones jurídiques (societats mercantils, fundació o associacions) que tinguen en el seu objectiu social l’activitat de productor discogràfic i/o distribució fonogràfica. Podran presentar-se sempre que el projecte que acompanye en la sol·licitud siga per a la publicació i/o distribució d’un disc amb repertori d’autors socis de SGAE.

Per a més informació sobre la convocatoria es podrá consultar en la web de la Fundació SGAE. A més també podreu consultar:

Les bases de les ajudes a la publicació de discos, vídeos i llibres. 

També, per poder obtindre el formulari de sol·licitud, podreu descargar-lo directament:

Formulari de sol·licitud de ajudes a la publicació de discos

Formulari de sol·licitud de ajudes a la publilcació de vídeos

Formulari de sol·licitud de ajudes a la publicació de llibres

 

Compartir:

Últimas noticias

Categorías