Search
Close this search box.

Les societats musicals de Tavernes Blanques i Benimodo clausuren el cicle ‘Bandes a Les Arts’

La Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV) i el Palau de les Arts Reina Sofia acomiaden l’onzena edició de ‘Bandes a Les Arts’, el cicle que obri la porta del coliseu a formacions federades de tot el territori, vinculant-les amb la temàtica programada por Les Arts.

La present temporada s’acomiadarà diumenge que ve, 30 d’abril, amb la participació de la Unió Musical de Benimodo i la Agrupació Artístic Musical de Tavernes Blanques. La primera a actuar serà la societat musical provinent de la Ribera, que pujarà a l’escenari a les 12.00 del migdia i desplegarà un programa amb peces de Azael Tormo, Verdi, François Borne, Wagner, Leonard Bernstein i Paul Murtha.

A la vesprada, a partir de les 17.00, serà el torn de l’agrupació de Tavernes Blanques, la qual ha preparat un programa amb obres de Pascual Marquina, Miguel Asins Arbó, Leopold Magenti, Matilde Salvador, Francis López, Leonard Bernstein, Puccini i Mario Torres Mas.

Amb aquest concert finalitza una nova temporada de Bandes a Les Arts, per la qual han passat sis formacions: el Centre Instructiu Musical Tendetes, la Unió Musical de Carlet, la Unió Musical Mislata, la Societat Musical Santa Cecilia de Requena i les dos que protagonitzaran l’última jornada.

Onze edicions de Bandes a Les Arts

La iniciativa compleix ja onze edicions des que, conscients de la importància de les societats musicals en el teixit musical i cultural del nostre territori, el Palau de les Arts i la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana van posar en marxa el projecte, que permet oferir concerts oberts a tots els públics per part de les societats musicals de la Comunitat Valenciana emmarcats en la temporada de Les Arts.

Per a participar, les agrupacions interessades presenten un projecte en el qual s’ha valorat tant la qualitat de la proposta com la integració del repertori dins de la programació lírica de l’auditori, coincidint amb els compositors programats per a cada temporada. Al costat d’això, es tenen en compte altres factors com l’interés musical del repertori complet, la innovació de la proposta i l’aportació de valors associats al col·lectiu de societats musicals.

Compartir:

Últimas noticias

XI Festival Música i Família

Divendres que ve 31 de maig arriba a Cocentaina l’esperat Festival “Música i Família”, organitzat per la FSMCV, la Diputació

Categorías