Search
Close this search box.

Agenda del cap de setmana: bona música allà on estigues

10 de junio de 2016

Què no saps que fer aquest cap de setmana? Doncs la FSMCV i les societats Musicals de la Comunitat Valenciana, t’ho posem fàcil. Tens un munt d’activitats on triar. La que més t’agrade, t’interesse o es trobe prop d’on vius.

Si el que vols és aprofundir més en l’ensenyament d’escoles de música, aquest cap de setmana tens dues opcions on triar:

Jornades “Cap a un nou model d’Escoles de Música”, on es toquen temes tan interessants com les subvencions, gestió, imposats qüestions legals a l’hora de dirigir una escola de música. Demà a les 11 a Almoradí, Alacant.

Xarrada sobre “Noves experiències docents del llenguatge musical a través de les noves tecnologies” la utilització de programes informàtics per a donar una classe més amena i interactiva és el tema de les xarrades que es van a realitzar demà al matí a Benissanó, València.
I a Sagunt, I Concurs Joves Intèrprets Ciutat de Sagunt Escola de Música Joaquín Rodrigo Lira Saguntina, en les especialitats de vent-fusta, vent-metall, percussió, corda i música de cambra. Sort a tots els participants!

Agenda concerts

Però si a tu el que t’interessa és la música en viu. Les bandes de les societats musicals aquest cap de setmana tenen bona música per a oferir-te:

Aquesta mateixa nit d’hui divendres 10 de juny, a València ciutat, dins del cicle “A poqueta nit”, concert de la Unió Musical l’Horta de Sant Marcel·lí, en la Rambleta, a les 23.00h. Una xicoteta història del rock des de 1940 fins a 1990.

També en València, però ja el dissabte a la vesprada-nit, Concert Retrobem la Nostra música a càrrec de la Banda Simfònica de l’Agrupació Musical Santa Cecília del Grau, a l’església de Sant Mauro.

A la mateixa hora, a les 20,30, Concert commemoració 75º aniversari de la Banda de la Unió Lírica Orcelitana, en el Teatre el Circo d’Orihuela. Felicitats

El dissabte 11, la Unió Musical “La Artística” col·labora amb l’associació Festival Natura de la manera que millor sap: oferint la seua música per a, en aquest cas, homenatjara la Mare Terra.

Concert solidari és el que va a realitzar La Unió Musical La Nucia, que ha engegat “Els nostres arrels”, projecte destinat a l’Associació de Malalts d’Alzheimer. El dissabte 11 es farà un concert per a la presentació del CD, un treball discogràfic en el qual participen la Coral de la Unió Musical La Nucia, l’Agrupació Coral de Finestrat i la Rondalla de Cant i Corda de l’Associació d’Amics de la Música de Callosa d’en Sarrià.
La Societat Unió Algueñense de l’Alguenya, Alacant, realitza el concert Música als Pobles, el dissabte 11 de Juny a les 20:00 h., en la plaça Juan Carlos I. La música ix al carrer.

Ja el diumenge Concert de Primavera del Centre Musical Paternense també amb fons solidari, en favor de l’ONG “Semillas de Esperanza” a les 12:00 h., en l’auditori “Antonio cabeza” de Paterna, on s’arreplegaran aliments no peribles.

Si trobem més propostes, seguirem informant

Bon cap de setmana i bona música per a tots

Compartir:

Últimas noticias

Categorías