Search
Close this search box.

Ampliar imatge Premi Internacional de Composició de Bandes Sonores Juan Gil Bodegas Familiares 2016

Jumilla, 3 de abril de 2016

Coincidint amb el Centenari de Juan Gil Bodegas Familiares i amb la finalitat de recolzar a joves talents en la seua formació i primers passos professionals, les bodegues han convocat un premi de composició musical: el Premi Internacional de Composició de Bandas Sonoras Juan Gil Bodegas Familiares 2016 sota el títol “100 Vendimias en Família”.

Les obres han de ser inèdites. Entre totes se seleccionaren 12 finalistes. L’obra guanyadora obtindrà un premi de 50.000 euros

La composició guanyadora té com a objectiu posar la banda sonora al curtmetratge “100 Vendimias en família”,que expressa els valors i la història de Juan Gil Bodegas Familiares.

Partint de la trobada casual del diari de 1916 de Juan Gil Jiménez, aparegut al costat d’un tarró de terra dels vinyers d’origen, la protagonista inicia un viatge pels actuals cellers del grup arreplegant terra en cadascuna. La seua intenció és reunir a la família per a llegir-los les paraules que escriguera el besavi en el seu diari cent anys abans. La família, sorpresa i emocionada, celebra romandre unida i amb els mateixos valors. El curt és un homenatge a la família, a la perseverança i l’honestedat i el respecte a la terra que ens diu que els somnis poden complir-se quan les arrels i els valors són els adequats. El curt cerca la seua pròpia banda sonora que pose música al somni.
El termini per a presentar els treballs musicals es tanca el 9 de juny.
Si desitges saber les bases així com la forma d’inscriure’s o manar les obres compartim els enllaços que faciliten en la web Juan Gil Cellers Familiars, així com el vídeo sobre el curtmetratge “100 Vendimias en família”,
BASES DEL CONCURS

Web Juan Gil Bodegas Familiares

Video “100 Vendimias en familia”

Compartir:

Últimas noticias

Categorías