Search
Close this search box.

Caricuarteto, el quartet castellonenc de clarinets, inaugura el cicle de concerts de Joves Intèrprets de COSICOVA

València, 15 d’abril de 2016

El quartet castellonenc de clarinets Caricuarteto obrirà el cicle dedicat als Joves Intèrprets, dins del programa de Concerts de Primavera de l’Associació de Compositors Simfònics Valencians (COSICOVA).

El concert es realitzarà en la sala SGAE Centre Cultural, situat en el carrer Blanquerías, 6 de València, el dimecres, 20 d’abril a les 19,15 hores i l’entrada és lliure. Caricuarteto, interpretarà temes de Jean Françaix, Ramón García i Soler, Martínez Gallego i José Alamá Gil.

Amb aquest cicle, l’associació d’autors simfònics desitja recolzar a “jovens valors de la música valenciana dotats d’un extraordinari talent”, en paraules del compositor i president de COSICOVA Salvador Chuliá Hernández. Integrat per Dino Assunçao, José Cuberos, Julio García i Jorge Rodríguez, Caricuarteto és un jove grup de càmera format en 2014.

Sota la tutela del professor Guillem Escorihuela, els músics desenvolupen la seua formació en el Conservatori Superior de Música “Salvador Seguí” de Castelló. Han assistit, a més, a nombroses classes magistrals impartides per prestigiosos solistes nacionals i internacionals, com José Franch-Ballester o Juan A. Fenollar. El repertori de Caricuarteto abarca diverses èpoques, des del classicisme fins a l’actualitat, i inclou tant obres originals com a transcripcions per a quartet de clarinets.

Compartir:

Últimas noticias

XI Festival Música i Família

Divendres que ve 31 de maig arriba a Cocentaina l’esperat Festival “Música i Família”, organitzat per la FSMCV, la Diputació

Categorías