Search
Close this search box.

Celebració del Día de la Artística Manisense

manises, 2 de juliol de 2016

Un dia de convivència per a alumnes, músics, socis i amics de L’Artística Manisense amb l’objectiu de compartir i difondre les nostres activitats i la nostra societat. El programa de la jornada inclou concerts amb la participació de l’Orquestra Simfònica, actuacions, macrobatucada i activitats lúdiques com castells inflables per al més menuts.

10:00 h. Castells inflables

11:30 a 13:00 h. Concerts a l’Espai Musical.

Trio de vent fusta format per professors de l’Escola

Duo veu i piano Viva Voce

Cor Polifònic

Orquestra Simfònica

13:30 h. Macrobatucada: 70 tambors a escena, a càrrec dels alumnes i el grup de batucada Zumba-li Xe de L’Artística Manisense.

15:00 h. A migdia, paella gegant per a la qual cada soci pot recollir 3 tiquets gratuïts (cada tiquet extra costarà 3 euros). Els tiquets es poden recollir des del 16 fins al 30 de juny a secretaria.

19:30 h. Concert de fi de curs de la Banda Juvenil, dirigida per Jesús Jareño.

21:00 h. A la nit, torrà al carrer. La participació en la torrà és gratuïta. L’Artística Manisense proporcionarà la llenya i els participants han d’aportar els ingredients del seu sopar. Només cal apuntar-se prèviament a secretaria per fer una previsió de la participació.

I després de sopar, fi de festa a l’Espai Musical.

Compartir:

Últimas noticias

XI Festival Música i Família

Divendres que ve 31 de maig arriba a Cocentaina l’esperat Festival “Música i Família”, organitzat per la FSMCV, la Diputació

Categorías