Search
Close this search box.

Concert commemoració 75è aniversari de la Banda de la Unión Lírica Orcelitana. Felicitats

Orihuela, 10 de juny de 2016

Demà dissabte 11 de juny, a les 20.30 hores, en el Teatre Circo, amb motiu del 75è aniversari de la Unió Lírica Orcelitana commemora la trajectòria musical de la banda, així com la seua labor cultural al llarg de la seua història.

Enguany és especial per a la Unió Lírica Orcelitana, ja que compleixen 75 anys. Per aquest motiu, celebren un concert dissabte que ve 11 de juny a les 20.30 hores en el Teatre Circ d’Oriola envoltada de molts amics i músics que li han acompanyat durant la seua història.

El programa del concert tindrà com a temàtica la literatura universal, realitzant un recorregut per diverses de les novel·les més cèlebres de la història de les lletres. “Nos agradaria que ens acompanyares en la nostra celebració de 75 anys d’història musical a Oriola” convida la Junta Directiva de la ULO.

El repertori que interpretaran els prop de 55 músics, mitjançant un programa cultural i educatiu dedicat a la literatura universal amb música del S. XXI.
El concert començarà amb la interpretació de “Carmesina”, de Manuel Morales, seguit de “Robinson Crusoe“, de Bert Appermont. Unes altres de les obres que s’interpretaran serà “Apollo: Myth and legend“, d’Otto M. Schwarz i “Hucleberry finn suite”, del compositor Franco Cesarini.

 

Compartir:

Últimas noticias

Categorías