Search
Close this search box.

Concert de la Banda Juvenil de la Societat Musical “La Alianza” Vinaròs en la conmemoració dels seu XX aniversari.

Vinaròs, 10 d’abril de 2016

“Classic’s Juve”, és el títol del concert d’avui, al Auditori Municipal a les 19.00h. de la vesprada, de la Banda Juvenil de Vinaròs. Una festa d’aniversari on celebraran junts, amb la seua música, els seus 20 anys de història.

S’escoltarà un recull de les principals obres clàssiques que hem interpretat durant aquest temps en el seu escenari. Obres que han vist créixer tant musicalment com personalment a molts companys seus que actualment estan a “LA ALIANZA” i per descomptat, tots els que actualment formem part de la Juve.

“Obres que ens han ensenyat a treballar en equip, a ser companys, a ser perfeccionistes, a ser constats, a respectar la música i a invertir el nostre temps lliure per poder oferir-los en cada concert el millor de nosaltres”, aseguren des de la Societat Musical La Alianza.

Ens contaran moments importants i records que durant aquests 20 anys han escrit la seua història  i que avui volem compartir amb nosaltres.

Moments per a homenatjar a totes les persones que han format part de la seua familia musical, persones que són grans però sempre seran Juve.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías