Search
Close this search box.

Concert de l’Orquestra Filharmònica d’Alacant “Veu Solidària” a benefici del Centro San Rafael

Alacant, 17 de junio de 2016

El divendres, dia 17 de juny de 2016 a les 18:00 h tindrà lloc en l’ADDA (Auditori de la Diputació d’Alacant), el concert solidari “Veu Solidària” en favor del Centro San Rafael, a càrrec de l’Orquestra Filharmònica de la Universitat d’Alacant.

L’Orquestra Filharmònica d’Alacant, que enguany celebra el seu desé aniversari, interpretarà, sota la direcció de Minhea Ignat, obres de Mozart, Bruch i Rimsky-Kossakov amb els contes de les “Mil y una noches”. A més, tindrà al reconegut violinista Vicente Horta com a solista, qui va gravar la banda sonora de la pel·lícula “La piel que habito” de Pedro Almodóvar, guanyadora d’un premi “Goya” a la millor música en 2012.

Gràcies a la suma dels esforços de la Universitat d’Alacant, el seu vicerectorat de Cultura, com d’Hidraqua ha sigut possible aquesta trobada.

“Esperamos comptar amb tots vosaltres per a seguir generant oportunitats d’una vida digna a totes les persones de Sant Rafael” convida Ana Carratalá Marco, directora del Centre.

“A més, es realitza en molt bon horari, ja que els afeccionats al futbol disposen de temps suficient per a poder veure el partit de la selecció espanyola” assegura Pablo Cardona, Vicepresident de la Fundació San Francisco de Borja per a Discapacitats Intel·lectuals.

Així que està tot a favor per a escoltar bona música i ajudar, alhora, a qui més ho necessita.

El preu de l’entrada solidària és de 15 € i el seu import es dedicarà íntegrament per al Centre Sant Rafael. Les entrades estan disponibles en el mateix centre San Rafael (cridant al 965151541 o per correu electrònic a comunicacion@csanrafael.org) o bé en instanticket.es).

Compartir:

Últimas noticias

Categorías