Search
Close this search box.

Concert en honor a la Verge de l’Asunción por la Unió Musical de Sax

Sax, 9 d’agosto de 2016

Aquest diumenge 14 d’agost, com és tradició, la plaça de l’Ajuntament acollirà el concert de pasdobles de la Unió Musical i Artística de Sax en honor a la Verge de l’Asunción.

La banda de la Societat Unió Musical i Artística de Sax, dirigida pel sotsdirector Daniel Antolín Compañ, oferirà diumenge que ve 14 d’agost a les 22.00 h un concert de pasdobles que s’inclou dins de la programació de les festes patronals en honor a la Verge de l’Asunción, amb cercaviles previ a les 21.45 h.

Els músics sajeños amenitzaran la nit prèvia al dia de l’Asunción amb pasdobles d’autors sajeños com a Innocent González o clàssics com a «Somnis festers» de José Ángel Carmona. Però també hi haurà espai per a la música d’Óscar Navarro, Saül Gómez o Teo Aparicio amb el seu pasdoble-sarsuela «La cort de Faraó», una versió del famós pasdoble de l’opereta de Vicente Lleó, entre uns altres. Durant el descans, l’Associació de Comerciants lliurarà els seus premis anuals.

La Unió Musical participarà, a més, en l’acte del predicador i la processó de la Verge el dissabte 13 d’agost.

Amb aquesta actuació, els músics sajeños tanquen la temporada estival i comencen un merescut descans fins al mes de setembre, quan començaran a treballar de nou per als diferents concerts i actuacions que arribaran amb el nou curs

Compartir:

Últimas noticias

Categorías