Search
Close this search box.

Cristóbal Soler dirigeix a l’Orquestra Simfònica de RTVE en el Festival Internacional de Santander

Santander, 27 d’agost de 2016
L’Orquestra Simfònica de RTVE, sota la direcció de Cristóbal Soler, ens portarà cap a un món de pel·lícula en un concert dedicat a la Música de Cinema, en el Festival de Santander.

Així, si et trobes en terres del nord, tens l’oportunitat de gaudir d’aquesta oportunitat on es farà un recorregut per les bandes sonores mítiques com El que el vent es va portar, Psicosi, La Missió o My fair Lady, entre unes altres, en la Sala Argenta del Palau de Festivals de Santander, el diumenge 28, a les 20,30h

Programa concerte Música de cinema

Orquestra Simfònica de RTVE. Cristóbal Sóler, director

Alfred Newman: Fanfàrria de la Twentieth Century Fox

Jerome Moroos: The Big

Country John Williams: Indiana Jones

Bernard Hermann: Psicosis

Leonard Bernstein: West Side Story

Max Steiner: Lo que el viento se llevó

Bernard Hermann: Vértigo

Frederick Loewe: My fair lady

Ennio Morricone: La Misión

John Barry: Born free

Henry Mancini: Desayuno con diamantes

John Williams: E.T

El Festival de Santander

El Festival, per història, trajectòria, present i futur, és sens dubte, un dels referents culturals de l’estiu a Santander i gran part dels pobles de Cantàbria, i té a més una important projecció fora de la regió. És un dels festivals assenyalats en la programació estival a Espanya.

El Festival Internacional de Santander va nàixer amb la idea de proporcionar una oferta cultural als estudiants estrangers que acudien a la Universitat Internacional Menéndez Pelayo.

Va ser en 1952, i gràcies a l’impuls d’Ataúlfo Argenta i del que va ser primer director del festival José Manuel Riancho, quan s’estableix en la Porticada. Tenderete de dia, i escenari màgic i únic a la nit, per ella han desfilat els més grans artistes del segle XX, tant de la música com de la dansa i el teatre i va anar l’eix sobre el qual es vertebrava tota l’oferta cultural de la regió. El 30 d’agost de 1990 amb la participació de l’Orquestra de cambra de Noruega i Mstislav Rostropovich es tanca l’etapa de la Plaça Porticada i el Palau de Festivals és el seu hereu des de 1991

Compartir:

Últimas noticias

Categorías