Search
Close this search box.

El Castell d’Alaquàs acull a la Unió Musical “Camino del Calvario”

El pròxim diumenge 9 d’abril a les 19 hores en el Castell d’Alaquàs, i organitzat per la Unió Musical d’Alaquàs, es celebrarà un concert que tindrà com a obra principal el poema simfònic per a banda i cors “Camino del Calvario”, del qual és autor el músic valencià Pedro J. Viso Roger.

Aquesta obra està inspirada i dedicada a la processó de Las Turbas, nom popular amb què es coneix a la processó Camino del Calvario, la més coneguda de la Setmana Santa de Conca i que es celebra la matinada del Divendres Sant.

La part instrumental estarà al càrrec de la Banda Simfònica de la societat musical, i la part coral serà interpretada per la Nova Coral de la Unió Musical d’Alaquàs, la Coral Polifònica d’Alcàsser, el Grup Polifònic de la Unió Musical de Benaguasil, el Cor del Centre Artístic Musical de Bétera, la Coral “Julio Ribelles” de la Unió Musical de Santa María del Puig, la Coral Polifònica “Santa Cecília” de la Societat Musical de Chelva i un grup de veus de les poblacions de Bétera i Chiva.

Les entrades per assistir a aquest acte musical poden adquirir-se o reservar-se a la seu de la Unió Musical d’Alaquàs.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías