Search
Close this search box.

Els “Levante Sound Brass”, guanyadors del VIII Concurs de Vent-Metall de Benimodo

Benimodo, 26 d’abril de 2016

La Casa de la Cultura de Benimodo va acollir el passat 23 d’abril la vuitena edició del Concurs de Quintets de Vent-Metall “Valeriano Machi Esparza” que organitza la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Benimodo. Els guanyadors van ser el conjunt alacantí Levante Sound Brass.

Un any més va quedar patent la consolidació d’aquest concurs i l’alt nivell que presenta en cada edició. Els quintets participants van ser Giralda Brass de Sevilla, DJamm Brass, de Cullera i Levante Sound Brass, de Alacant.

El tribunal encarregat de valorar les actuacions estava format en aquesta ocasió per Norberto Ferrer Machí -professor de Trombó al Conservatori Professional de Música “Perfecto Gracia Chornet” de Carlet-, Jaume Prats Lacuesta -Fliscorn solista de la Banda Municipal de Valencia- i Bernardo Cifres Amat, trompa solista de l’Orquestra de la Comunitat Valencia i professor de Trompa del Conservatori Superior d’Aragó.

En primer lloc es realitzà la fase selectiva on els participants interpretaren obres de Salvador Brotons, Anthony Plog o Kevin Mckee. Després passaren a la final els quintets Djamm Brass i Levante Sound Brass que interpretaren les obres Suite Americana d’Enrique Crespo i Casbash of Tetouan de Kerry Turner respectivament.

Va ser una final molt disputada on s’imposaren Levante Sound Brass al que li atorgaren el primer premi, valorat en 1500 euros, front a Djamm Brass que s’emportà el segon, valorat en 750 euros. L’actuació del quintet guanyador de l’any passat, “Malaga Brass”, va servir de cloenda del concurs.

 

Compartir:

Últimas noticias

Categorías