Search
Close this search box.

“Festa de la Música” de l’Associació Cultural Divisi per a celebrar el Dia Europeu de la Música

València, 25 de junio de 2016

Actuacions individuals, duos, solistes, cantants, grups de cambra, conjunts instrumentals, cors, orquestres, tallers, … tot tipus d’activitats que tinguen relació amb la música. Un marató que tendrá lloc en el Parc de l’Alqueria de Pallardó (junt a Serveis Socials de Campanar) en el carrer Gravador Enguídanos, a València.

Músic, aficionat o estudiant de música, participen en esta particular celebració. Durant les aproximàdament 8 hores que durarà aquesta “festa de la música” DIVISI posaa la seua disposició gratuïtament tots els seus recursos tècnics (amplificació, micròfons, bateria elèctrica, teclat, xicoteta percusión,…) i humans (tècnic de so, professorat, monitores…) perquè pugues “hacer música”. Comptarem amb un PIANO (mitja cua) cedit per a l’ocasió per l’empresa CLEMENTE PIANOS.

Els Objetius:

Celebrar amb una gran festa, el Dia Europeu de la Música.

Acostar la música als veïns del barri

Oferir un espai ludicoformatiu

Oferir una alternativa entretinguda i enriquidora a tots els participants, i aproximar-los a la música.

Promocionar l’activitat educativa, cultural i artística de DIVISI

L’Ajuntament de València ha donat permís perquè aquest acte puga realitzar-se en el Parc de l’Alqueria de Pallardó (junt a Serveis Socials de Campanar) en el carrer Gravador Enguídanos.

Celebració día Europeo de la Música

Iniciada a França en 1982 com “Festa de la Música” i instituïda com a celebració europea en 1985 (Any Europeu de la Música) , cada solstici d’estiu, el 21 de juny, la Unió Europea celebra una jornada destinada a promoure l’intercanvi cultural entre els pobles, el transvasament musical d’uns territoris a altres. El seu objectiu és promocionar la música de dos maneres: la primera, que els músics aficionats voluntàriament isquen a tocar al carrer. La segona és amb l’organització de concerts gratuïts, en els que el públic tinga l’oportunitat de presenciar els seus artistes preferits sense importar estil ni origen.

DIVISI des dels seus inicis ha celebrat este esdeveniment. Coneguts i recordats han sigut els seus maratons per la música celebrats en el Club Diari Llevant o en La Sala d’Actes de Petxina. Ara vol sumar-se novament a esta iniciativa traient “la seua música” al carrer.
Si vols conéixer el Programa, punxa en l’enllaç

Compartir:

Últimas noticias

Categorías