Search
Close this search box.

Festivals, trobades, jornades formatives i de gestió, concerts i gales inundaran un any més les comarques valencianes

La Junta Directiva de la FSMCV ha aprovat les bases d’una nova edició de la Campanya d’Activitats Comarcals que realitza des de fa diversos anys amb la finalitat de potenciar activitats organitzades per les societats musicals d’una mateixa comarca.

Entre elles figuren les que fomenten la participació, comunicació i integració social, així com unes altres d’interpretació i les de caràcter informatiu. Així, durant els pròxims mesos les 30 comarques en les quals està estructurada la Federació programaran activitats en col·laboració amb col·lectius desfavorits o de majors, així com trobades de bandes, orquestres, concerts, festivals, jornades de gestió cultural, de modernització tecnològica, de legislació i arxivística, de propietat intel·lectual, gal·les, concursos, etc. El ventall és molt ampli i serà cadascuna de les comarques la que definisca el tipus d’activitat que desitja desenvolupar d’acord a la seua idiosincràsia.

Les sol·licituds per a participar en aquesta Campanya d’Activitats Comarcals hauran de ser presentades pel president comarcal en les oficines de la FSMCV fins al pròxim 30 d’abril.

Descarregar bases.

Compartir:

Últimas noticias

XI Festival Música i Família

Divendres que ve 31 de maig arriba a Cocentaina l’esperat Festival “Música i Família”, organitzat per la FSMCV, la Diputació

Categorías