Search
Close this search box.

I Seminari comarcal de música moderna del “Alto Palancia”

Sogorb, 29 de juny de 2016

El I Seminari comarcal de música moderna del “Alto Palancia” tindrà lloc, aquest 1 de juliol, al municipi de Sogorb. Dirigit a educands i joves músics de la comarca de l’Alt Palancia.

El Seminari serà impartit per professors i intèrprets en actiu d’estils com el Jazz, Blues, Funky i diverses músiques del món. Tot açò distribuït en Masterclasses que engloben els continguts harmònics, rítmics i d’improvisació.

S’oferiran classes dels instruments de vent fusta: oboé, flauta, clarinet, fagot i saxofon, i d’instruments de metall: trompeta, trompa, trombó, tuba i bombardino, així com instruments de percussió.

L’objectiu d’aquesta trobada es basa a contribuir a desenvolupar en els alumnes i alumnes capacitats generals i els valors cívics propis, amb l’objectiu de mostrar-los els primers passos en la interpretació de la música moderna per a poder desenvolupar les competències adquirides en els seus diferents cursos lectius, des d’un ambient agradable i nou. La pràctica de conjunt submergeix a l’alumne i a l’alumna en un ambient participatiu, en el qual són part d’un tot que reprodueix i fins a crear música.

PROFESSORAT

Juan Plasencia – Professor del Conservatori Professional de Sogorb

Fran Conde – Músic freelance

Rafael Palomar – Professor de Clarinet en el Conservatori Professional Calasancio de Castelló

Antonio Porcel – Músic freelance

Juanjo Llopico – Intèrpret Internacional

Javier Campos Músic freelance

Les classes s’impartiran en els locals de la Societat Musical de Sogorb i en els locals de Musical Campos a Sogorb (empresa col·laboradora amb l’activitat)

Al migdia es farà un esmorzar en les instal·lacions del Col·legi Diocesà Seminari de Sogorb, amb dret a bany amb monitor en la piscina.

A les 19.30h es realitzarà una Audició amb tots els participants en l’Auditori Municipal “Salvador Seguí” de Sogorb.

Organitzat per ASOCIACIÓN CULTURAL “SUEÑOS DE ARTISTA” DE ALMEDÍJAR, UNIÓN MUSICAL DE ALTURA, SOCIEDAD UNIÓN MUSICAL DE AZUÉBAR, AGRUPACIÓN MÚSICO-CULTURAL VIRGEN DE LORETO DE BEJÍS, SOCIEDAD ARTÍSTICO MUSICAL DE CASTELLNOVO, ASOCIACIÓN CULTURAL “UNIÓN MUSICAL” DE CAUDIEL, SOCIEDAD MUSICAL DE GELDO, SOCIEDAD MUSICAL OTOBESA DE JÉRICA, UNIÓN ARTÍSTICA MUSICAL DE NAVAJAS, SOCIEDAD MUSICAL DE SEGORBE, UNIÓN MUSICAL DE SONEJA, UNIÓN MUSICAL DE SOT DE FERRER, UNIÓN MUSICAL Y CULTURAL “SANTA CECÍLIA” DE TERESA, UNIÓN MUSICAL “SANTA CECÍLIA” DE VIVER.

 

Compartir:

Últimas noticias

Categorías