Search
Close this search box.

III Gala de la Música de la Unió Musical de Moncada i Premis Fideus

Montcada, 7 de juliol de 2016

La Unió Musical de Moncada té el plaer de convidar-vos a la 3ª Gala de la Música que es celebrarà el dissabte 9 de juliol a les 19,30 h al Mercat Vell de Moncada. En aquesta gala es farà el llirament dels “PREMIS FIDEUS” en diferentes categories:

– Premi Fideu al soci d’honor: VICENTE BENEDICTO TENA

– Premi FIdeu a la creació musical: FRANCISCO JOSÉ MARTINEZ GALLEGO

– Premi Fideu al músic de la banda:JOSEMIGUEL BLANCO SERRANO

– Premi FIdeu a la institució de Moncada: ASSOCIACIÓ DE COMERCIANTS

– Premi Fideu a la trajectòria musical: AMPARO MARTÍNEZ ANDRÉS

– Premi Fideu al veí de Moncada (que contribueix en agrandir el nom del nostre poble: Mª JOSEFA MONTAGUT MARINER

– Premi Fideu Extraordinari: CLUB DE GIMNÀSTICA MONCADA i ANTONIO CASAÑA GARGALLO

Així mateix els alumnes guanyadors del Premi JOSE MIGUEL SANCHEZ RUIZ, actuaren durant la gala, i rebran els seus premis. La banda simfònica de la Unió MUSICAL DE MONTCADA, oferirà un concert que comptara amb la presència especial com a DIRECTOR CONVIDAT, en la primera part del músic de la nostra banda i trompeta de l’orquestra nacional d’Espanya, Vicente Martínez Andrés, que dirigira el pasdoble AGUERO, l’intermedi de la sarsuela LA PICARA MOLINERA i la FIRST SUITE PER A BANDA MILITAR de Gustav Holst. En la segona part la banda interpretara el pasdoble de concert DEIXA ANAR CORDOVESA, del compositor premiat MARTINEZ GALLEGO, l’obra FATE OF THE GODS de Steve Reineke, sota la batuta del seu director titular D. VICENT ROIG GIMENO.

Per a finalitzar la gala se celebrara posteriorment un sopar de germanor. En aquesta gala es pretén homenatjar en diferents categories a entitats, institucions, …. però sobretot a persones que han sigut rellevants en la història de la societat o de la ciutat

Compartir:

Últimas noticias

Categorías