Search
Close this search box.

III Viatge Musical, Burgos 2016, organitzat pel Grup Instrumental de Jesús Pobre

Dènia, 12 de juliol de 2016

En el III Viatge Bugos 2016, llimitat a 35 persones, hi faren tallers musicals grupals tots els matins de dues hores amb descans pel mig, conduïdes pel director José Ángel Sendra Sifre. On podran participar-hi tota mena d’instruments.

Per les vesprades farem excursions i altres activitats de diferent naturaleza (Concerts, visites musicals, d’interés cultural i turístic, Una mica d’esport…).

A més, està obert a xiquets i xiquetes de totes les edats essen possible acompanyar-los-les els seus pares, oncles, amics, amigues, etc. La finalitat és, passar-ho bé al mateix temps què aprenem noves experiències musicals i de civisme, molt important avuí en dia.

Tanmateix, visitem més enllà de la nostra geografia més pròxima. En aquest viatge, hi ha activitats per a tothom i totes les edats, amb horari molt ben organitzat, perquè tothom tinga descans, vacances, feina i cap preocupació; on entra absolutament tot en el pack. No oblideu la càmera de fotos per deixar constància d’aquesta espectacular experiència.

Molt important és, què els músics, es porten els instruments; I la col·laboració dels qui no ho són !!!

Serà al Albergue jovenil “GRANJA ESCUELA ARLANZÓN S.L.” (Burgos).

Més informació:   www.gearlanzon.com

 

Compartir:

Últimas noticias

XI Festival Música i Família

Divendres que ve 31 de maig arriba a Cocentaina l’esperat Festival “Música i Família”, organitzat per la FSMCV, la Diputació

Categorías