Search
Close this search box.

Jornades “Cap a un nou model d’escoles de música”

Les Jornades tindran lloc els dies 11, 18 i 25 de juny, a Almoradí, Alaquàs i Benicàssim, respectivament

Coneixes el nou sistema de subvencions per a les escoles de música? Vols una gestió eficient per a la teua escola? Ara tens l’oportunitat d’aprofundir en el tema.

La FSMCV organitza aquestes jornades per a la gestió d’Escoles de Música dirigides tant a directius i directives com a directors i directores d’aquests centres. L’objectiu principal consistirà en tractar assumptes que aniran des de les noves bases per emplenar les subvencions que depenen de la Conselleria d’Educació, com aspectes de caràcter fiscal, laboral i pedagògic que afecten les nostres escoles.

Els nous temps comporten canvis que les nostres escoles de música han d’afrontar el més ràpid possible, per la qual cosa, la FSMCV a través de la seua àrea d’Escoles de Música ha posat en marxa aquest projecte que tindrà lloc, el pròxim 11 de juny en Almoradí, el 18 de juny en Alaquàs i el 25 de juny al municipi de Benicàssim, en tres sessions d’igual contingut i durada.

Les jornades comptaran amb ponents especialistes en cada matèria que donaran a conéixer els elements bàsics per a fer front als nous requeriments i aconseguir que les nostres escoles siguen centres més eficaços i sostenibles.

Informació i continguts de la jornada

Inscripció ací

Compartir:

Últimas noticias

XI Festival Música i Família

Divendres que ve 31 de maig arriba a Cocentaina l’esperat Festival “Música i Família”, organitzat per la FSMCV, la Diputació

Categorías