Search
Close this search box.

La FSMCV organitza una jornada informativa sobre subvencions i ajudes de la Generalitat a les SSMM

La FSMCV organitza una jornada informativa sobre les subvencions i ajudes de la Generalitat Valenciana a les Societats Musicals, a la qual podran assistir totes les societats musicals federades per tal d’informar-se i resoldre tots els dubtes referents a les diferents convocatòries que el departament de Cultura del Govern autonòmic ha publicat recentment.

Aquesta jornada informativa es celebrarà el dissabte 8 d’abril de 10 a 14 hores al Teatre Rialto de València (Plaça de l’Ajuntament, 17). La jornada comptarà amb la participació de responsables tècnics de la Conselleria i CulturArts-Generalitat, encarregats d’informar sobre les següents subvencions:

  1. Subvencions destinades a l’adquisició i reposició d’instruments per part de les societats musicals de la Comunitat Valenciana, convocades per CulturArts Generalitat.
  2. Subvencions destinades al finançament d’obres de remodelació i construcció de locals socials de les societats musicals de la Comunitat Valenciana en 2017, convocades per la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport.
  3. Subvencions destinades a escoles de música i dansa dependents de corporacions locals o d’entitats privades sense ànim de lucre de la Comunitat Valenciana per a l’exercici 2017, convocades també per la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport.

La jornada es tancarà amb el torn de precs i preguntes. Podeu consultar l’orde del dia complet ací.

Per poder assistir a la jornada, les societats musicals poden inscriure’s des de hui mateix mitjançant la plataforma virtual de la FSMCV, dins de l’apartat “Events”.

Compartir:

Últimas noticias

XI Festival Música i Família

Divendres que ve 31 de maig arriba a Cocentaina l’esperat Festival “Música i Família”, organitzat per la FSMCV, la Diputació

Categorías