Search
Close this search box.

La Fundació Sanganxa convoca la beca “Tu Flauta Travesera” per a ajudar als estudiants de música

Seguint l’interés per fer accessible la música entre els joves, la Fundació Sanganxa llança les beques “Tu flauta travesera”, una convocatòria que busca ajudar als joves que comencen a estudiar música fent que els siga més fàcil l’accés a l’estudi d’un instrument.

Per tal que puguen gaudir fent música amb un instrument de qualitat des dels primers passos de iniciació musical, la Fundació cedeix una flauta travesera gratis durant un any per a aquells estudiants que comencen amb la música aquest curs escolar 2016-2017.
Amb aquesta iniciativa, la Fundació Sanganxa pretén extendre la seua funció social per a la difusió de la música, oferint un total de cinc flautes a qui més les necessite, obrint les portes a realitzar una activitat musical a totes les persones i famílies que manquen de mitjans per afrontar aquesta educació.
Aquest projecte compta, a més, amb la col·laboració de la Fundació Carralero, organització sense ànim de lucre que vol construir una societat més solidària suportant col·lectius en risc d’exclusió social. D’aquesta forma, ambdues fundacions s’uneixen en un projecte que persegueix, en definitiva, fer més accessible l’estudi de la música als xiquets amb dificultats econòmiques.

Característiques de la beca

Podran sol·licitar la beca els estudiants de música residents a Espanya que estiguen realitzant durant este curs escolar 2016-2017 el seu primer any de flauta travesera a una escola de música, centre autoritzat o conservatori oficial, que tinguen pocs recursos econòmics i que no puguen accedir a la compra d’un instrument musical.
Aquesta convocatòria compta amb un total de cinc beques de flauta model estudiant de marques com Yamaha o Jupiter, revisades i posades a punt al Taller Sanganxa.
Els interessats podran realitzar la sol·licitud d’inscripció a la web www.tuflautatravesera.com i enviar la següent documentació:
  • Sol·licitud d’inscripció
  • Fotocòpia del DNI
  • Resguard de matrícula per al curs 2016-2017
  • Carta de motivació de l’alumne
  • Còpia de la declaració de la renda de l’últim any

Procés de selecció

El procés de selecció  es farà tenint en compte les condicions econòmiques familiars mitjançant criteris de valoració als quals es tindrà en compte les dades de la declaració de la renda de l’any anterior, si hi ha més familiars estudiants de música, així com la valoració d’una carta de motivació presentada per l’alumne demostrant el seu interés per aquesta beca.
La sol·licitud de la beca es podrà realitzar fins el 21 d’octubre del 2016.

 

Compartir:

Últimas noticias

Categorías