Search
Close this search box.

La jove promesa María Faubel, presenta el seu primer disc aquest dissabte a Llíria

Llíria, 26 d’abril de 2016

Dissabte que ve 30 d’abril a les 18,30 hores en el Saló d’Assajos de la Unió Musical de Llíria, dins del cicle de Concerts de Càmera, la jove promesa de la música, María Faubel presenta el seu primer disc “Silencio Ensordecedor”.

En aquest primer treball, la compositora edetana “incluye temes d’actualitat, reflexió social, dels joves, de la dona, dels drets human. Les lletres de les seues cançons no deixen indiferent a ningú i ens acosten al nostre costat més humà”, han declarat des de la Unió. María Faubel és una jove cantant valenciana de 22 anys que ha compost, gravat i produït el seu primer disc, titulat “Silencio Ensordecedor”, en el qual ella mateixa executa tots els instruments a més de posar veu i cors. Faubel també realitza ella mateixa la distribució del seu disc i la promoció en xarxes socials.

Impressionant trajectòria professional de la jove músic valenciana

Faubel va iniciar els seus estudis musicals de percussió en 2001 en l’Escola de Música de la Unió Musical de Llíria amb els professors Natalia Muntanyés, Sergio Izquierdo i José Vicente Espí. D’altra banda, comença els seus estudis de piano en el Centre Integrat de la Unió Musical amb les professores Paloma Brito i Virginia Núñez. Durant els anys 2003 i 2004 fa cursos de perfeccionament teòric-musical. L’any 2005, després de quedar en primer lloc en les proves d’accés, comença els seus estudis musicals de Grau Mitjà de percussió en el Conservatori Professional de Llíria.

Al maig de 2008 obté el primer premi en l’especialitat de percussió en el “IV Concurs Nacional de Jóvens Intérprets ciutat de Llíria”. En 2009 realitza estudis de saxofon en l’escola de música de la Unió Musical de Llíria amb el professor Miguel Castillo. Al febrer del 2010 col·labora en una gira de concerts amb el “Método Suzuki”. Al juny de 2010 participa i obté el primer premi en el “II concurs nacional de percussió: caixa” a Benetússer, dins del “Cicle Baketes”. Aqueix mateix mes obté el primer premi en el “Concurso de composición de música para cortometrajes” al conservatori de Llíria. Al juny del 2011 acaba els seus estudis professionals de percussió en Conservatori Professional de música de Llíria amb una nota mitjana d’excel·lent i per tant, se li atorga el premi fi de grau. Realitza les proves d’accés a les especialitats de percussió i pedagogia en el Conservatori Superior de música “Joaquín Rodrigo” de València, quedant en el primer lloc en ambdues proves.

Aqueix mateix any la Generalitat Valenciana li atorga el Premi Extraordinari Professional Autonòmic de Música. En 2012 realitza les proves d’admissió en la Jove Orquestra de la Generalitat Valenciana (JOGV), i després de superar-les comença a formar part de la seua plantilla tenint com a professors al Grup Amores, Gratiniano Murcia i a Angel Omar Frette. Des de 2011 és docent en diverses escoles de música. Actualment, ocupa la plaça de timbal solista en l’Orquestra del CSMV “Joaquín Rodrigo” de València, en la Jove Orquestra Turina, en l’Orquestra Acadèmica de València, en la Jove Orquestra de la Generalitat Valenciana, en la Banda Simfónica Unió Musical de Llíria i en l’Orquestra de la Unió Musical de Llíria.

 

Compartir:

Últimas noticias

Categorías