Search
Close this search box.

La Orquestra Simfònica de Peníscola posa el fermall d’or al Cicle de Música Clàssica

Ahir per la vesprada al Palau de Congressos, la Orquestra Simfònica de Peníscola, fundada l’any 2005 per Salvador García Sorlí, com a formació professional dins del si de l’Associació Musical Verge de l’Ermitana de Peníscola, fou la encarregada de posar el fermall d’or a un certamen que ja és tota una referència a la comarca del Baix Maestrar pel que fa a aquest gènere.

La OSP va cautivar a un públic entusiasmat que va vibrar amb un excel·lent repertori escollit per a la ocasió i al qual els contrabaixistes Matthew Baker i Gianluca Tavalori van actuar com a solistes.

La Simfònica peniscolana va estrenar, per primera volta a Europa, Toccata for Matt, d’Andrés Valero-Castells. Es dona la circumstància que el mestre valencià que va compondre l’obra es trobava ahir entre el públic al concert. Els músics també van interpretar Passione Amorosa de Giovanni Bottesini, un concert per a dos contrabaixos compost originalment per a orquestra de cambra i transcrit per encàrrec per a la OSP per Juan Luis Roig Colom. El concert finalitzava amb la Simfonia nº 7 en La Major op. 92 de Ludwig van Beethoven

Salvador Garcia Sorlí, director de la OSP i del Cicle de Música Clàssica, va agrair “l’aposta de les administracions local i provincial per la música”, i al públic que confia cada any en el certamen perquè són “sense dubte el nostre major èxit”

Compartir:

Últimas noticias

Categorías