Search
Close this search box.

Les escoles de música de l’Hoya de Bunyol-Chiva es reuneixen en la XVI Trobada comarcal

En el marc de les activitats comarcals de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana, Xest acull la Trobada d’Escoles de Música de la Hoya de Bunyol-Chiva, que està programada per al proper dissabte 24 de setembre.
L’esdeveniment reunirà a Xest les escoles musicals d’Alborache, Bunyol, Chiva, Dos Aguas, Godelleta, Macastre, Millares, Siete Aguas, Yàtova i Cheste. Els diferents grups es trobaran a les 16:30 hores amb l’arribada dels autobusos i la recepció, i a partir de les 17:00 hores i fins a les 00:30 es podrà participar a les activitats programades: jocs, desfilades…
A les 21:30 hores els participants de les escoles podran gaudir d’un sopar de germanor.

Edicions anteriors

Les edicions de trobades ja celebrades als anys anteriors han sigut un èxit des de diferents punts de vista. La unió de les societats musicals i escoles de tota la comarca a un únic acte, la convivència dels músics, la projecció de la música de banda a la societat, i la labor de promoció de la cultura i de la formació musical són raons més que suficients per continuar celebrant estes trobades, als quals es transmeten valors com la convivència, la participació, el respecte i la tolerància.

 

Compartir:

Últimas noticias

Categorías