Search
Close this search box.

La Societat Filharmònica Alteanense ofereix 4 concerts a “Música a Boqueta Nit”

Altea, 6 de juliol de 2016

De nou arriba l’estiu i amb ell les activitats musicals pròpies de l’època … torna “Música a Boqueta Nit”.

Per tercera edició consecutiva, la SFA s’enfunda l’uniforme de treball amb grans il·lusions i motivació per tornar a un espai idíl·lic: la “Plaça de l’Aigua”, on presenta quatre espectacles dins de la programació estival de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Altea.

La proposta de la SFA és diversa en estils i agrupacions que segur faran gaudir al públic assistent amb el recorregut musical següent:

7 de juliol: “Orquestra Blava” de la SFA. La Filharmònica ha rescatat per aquesta ocasió un llegendari projecte musical, “la Orquesta Azul”, que en els anys 50 i 60 van veure passejar-se per les dues marines una agrupació d’amics músics de la Filharmònica, amb temes musicals que abasten des de pasdobles, txa-txa-txa, mambos, etc … Tot això amb un nou grup de músics i companys de la SFA.

14 de juliol: SFA Clarinet Orquestra – SFA Sax-Ensemble. Serà el moment de dues agrupacions de cambra de la SFA que desitgen retre un petit homenatge a compositors valencians que han escrit obres per a aquests instruments sota la direcció de Marcos Ivorra i Antonio Barber.

21 de juliol: FSMMB Brass Band. Altea serà l’escenari escollit per presentar el projecte de la Federació Comarcal de Societats Musicals, que per a aquest any serà una Brass Band on col·laboraran músics de tota la comarca dirigits per l’Alteà Juan T. Laviós.

28 de juliol: Coral de la SFA. Tancarà aquest cicle d’actuacions la Coral de la SFA amb un programa de música lleugera i sota la direcció del Mestre Ximo Sastre

La SFA ha establert un abonament per a socis de 10€ i de 15€ per als “no” socis, així com una entrada individual de 5 € per concert. Les entrades es poden adquirir a la Casa de Cultura, a la seu de la SFA i contactant amb els músics de la Banda de la SFA.

Veniu a gaudir de bona música amb la Filharmònica!!!

Compartir:

Últimas noticias

XI Festival Música i Família

Divendres que ve 31 de maig arriba a Cocentaina l’esperat Festival “Música i Família”, organitzat per la FSMCV, la Diputació

Categorías