Search
Close this search box.

La Unió Musical La Nucia posa en marxa “Les nostres arrels” projecte destinat a l’Associació de Malalts d’Alzheimer

La Nucia, 3 de juny de 2016

El pròxim dia 11 de juny de 2016 veurà la llum el CD “Les nostres arrels”, un treball discogràfic en el qual participen la Coral de la Unió Musical La Nucia, l’Agrupació Coral de Finestrat i la Rondalla de Cant i Corda de l’Associació d’Amics de la Música de Callosa d’en Sarrià. Un projecte valencià basat en la música tradicional valenciana, adaptat per a cor de veus mixt i rondalla.

La recaptació del disc anirà destinada a una causa benèfica i per açò, els diners que es genere es destinarà a l’Associació de Malalts d’Alzheimer. Per a poder col·laborar amb el projecte, la Unió Musical la Nucia, obri una fila 0 on els interessats poden, realitzar la seua aportació, amb la qual tindran dret a una sèrie de recompenses que es lliuraren en mà en el concert del pròxim 11 de juny. Per a açò, han de realitzar una transferència o un ingresse en els següents comptes bancaris, especificant, en el concepte, el nom i cognoms.

QUANTITAT APORTADA I RECOMPENSES:

5 € DISC

13 € 2 DISCOS Entrada al concert de presentació ( màxim 100 persones)

20 € 3 DISCOS Entrada al concert de presentació Una partitura a triar del repertori. ( Màxim 100 persones)

100 € 10 DISCOS Entrada al concert de presentació Un llibre amb totes les partitures del concert. (Màxim 50 persones)

PACK EMPRESA 120 € 10 DISCOS 2 Entrades al concert Un llibre amb totes les partitures del concert Un bàner del teu negoci en la web de la Unió Musical la Nucia durant un any, a partir de la data de realització del concert. ( Màxim 50 persones)

Compte bancari: Unió Musical La Nucia Banc Sabadell

Núm. de compte: ES66 – 0081-1067-2800-0107-9518

Per a qualsevol dubte, poden posar-se en contacte amb aquesta adreça proyectolesnostresarrels@gmail.com

 

Compartir:

Últimas noticias

Categorías