Search
Close this search box.

Més de 200 alumnes participaran a la VIII Trobada d’escoles de música de l’Alcoià i El Comtat

Alcoi, 3 de juny de 2016

Alcoi acollirà aquest dissabte 4 de juny la vuitena edició de la Trobada d’Escoles de Música de les comarques de l’Alcoià i El Comtat en les quals participaran més de 200 alumnes a partir de sis anys. La cita comptarà amb diversos tallers així com amb visites al Museu Alcoià de la Festa (MAF) i al Conservatori de Música; on se situarà en aquest últim una mostra d’instruments i també d’utensilis relacionats amb l’aprenentatge musical.

El plat fort d’aquest esdeveniment arribarà a la vesprada amb una desfilada que s’ha programat a partir de les set de la vesprada des de la plaça Ramón i Cajal fins a la Plaça d’Espanya. “En aquest singular acte els participants interpretaran peces de música festera i conclouran fent sonar els seus instruments en la Plaça amb la peça Escacs d’Amor creada per l’alcoià Gregorio Casasempere“, explica José Luís Almeria, Secretari de la Nova d’Alcoi en representació de les bandes de la ciutat. A més Almeria incideix en la il·lusió que desperta aquest moment en els alumnes “ya que molts participaran per primera vegada en una desfilada de carrer tocant un instrument”.

Aquestes activitats que s’emmarquen sota el lema Avant la Música “relacionant dos elements per a Alcoi com són la música i les festes de moros i cristians, fet que quan arranca l’Entrada sona cada any en el Partidor el crit Avant l’Entrà“, assenyala José Miguel Pascual, el president comarcal de la FSMCV.

 

Compartir:

Últimas noticias

Categorías