Search
Close this search box.

La Unió Musical Santa Ana de Zarra, celebrarà el Concert de Primavera dedicat al pasodoble

Zarra, 1 d’abril de 2016
La Unió Musical Santa Ana de Zarra, celebrarà el Concert de Primavera, aquesta vegada dedicat al pasdoble. El concert tindrà lloc el dissabte dia 2 d’Abril, a les 19 hores, en la Casa de la Cultura de Zarra.

“Tres veces guapa”, “María la Portuguesa” o “Los Nardos” són algunes de les peces musicals que estan en el patrimoni cultural de tots nosaltres i que sonaran en aquest popular concert. El director de la banda, Tino Ávila, serà l’encarregat del programa del dia, que constarà de dues parts.

En la primera part, la Unió Musical interpretarà els pasdobles de Borosko, del compositor Juan José Pérez; Jose Luís Valero, de José Teruel Vidal; La Puerta Grande, de Elvira Checa; El Gato Montés, de Manuel Perella Moreno; y el pasodoble Xàbia, de Salvador Salvá Sapena. La segona part de l’esdeveniment començarà amb el pasdoble Los Nardos, de Francisco Alonso; seguido de Tres Veces Guapa, de Maestro Laredo; Mi Jaca, de J. Mostazo; y María La Portuguesa, de Carlos Canoo amb arranjament d’Aurelio Alegria.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías