Search
Close this search box.

L’Associació Amics de la Música de Palma de Gandia retroba la nostra música

El pròxim dissabte 8 d’abril, l’Associació Amics de la Música de Palma de Gandia realitzarà el concert emmarcat dins de la 38ª edició de la Campanya “Retrobem la nostra música” de la Diputació de València.

El concert es celebrarà a les 19h a l’Auditori de la Casa de Cultura de Palma de Gandia, amb entrada lliure.

Començarà l’acte amb el pasdoble Dunia Piris, compost per Rafael Talens Pelló i dedicat a Dunia Piris, la dona de l’ex alcalde de Cullera, Joan Grau, en l’any 2000. A continuació s’interpretarà “L’Almàssera L’Horta Viva” de Rafael Talens Pelló, obra encarregada per l’Ajuntament d’Almàssera. Seguidament, s’interpretarà l’obra “Atlàntida” de Vicent Martí Ferrer (estrena absoluta).

Després d’un breu descans, a la segona part es podrà escoltar el pasdoble “Jodreu”, realitzat per Vicent Martí Ferrer (també estrena absoluta), seguit de la marxa cristiana “Gentileza 72” de José María Pérez Vilaplana per a continuar amb “Almoràvits de Torrent”, obra de Vicent R. Bressó Olaso. Posteriorment s’interpretarà “Archeus” de José Rafael Pascual-Vilaplana, i per a finalitzar el concert s’interpretarà la marxa mora “Fester” de Saül Gómez i Soler.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías