Search
Close this search box.

Més de 1000 músics van participar en la IV Trobada de Bandes de Música de la FSMCV- La Ribera Alta

Sant Joanet, 13 de juny de 2016

El passat dissabte, se celebrà a la localitat de Sant Joanet, la IV Trobada de Bandes de Música de la FSMCV– La Ribera Alta, en el que va ser la Gran Festa de la Música de la comarca, on van participar 1050 músics de les 20 bandes de música de les diferents societats musicals que pertanyen a la comarca FSMCV-La Ribera Alta.

Com colofó de l’acte tots els músics es formaren perfectament davant de l’escenari per instruments, dirigit pel nostre Director Juan Jesus Tormo Garcia, i interpretaren el pasdoble “Sant Joanet” compost Juan Jesus Tormo Garcia.

La Junta Comarcal felicita a totes les bandes per les seues interpretacions així com agraïx la seua assistència a l’acte.

Menció a part mereix l’agraïment a l’Ajuntament de Sant Joanet per l’ajuda i recolzament que hem tingut per a l’organització de la Trobada així com felicitar i agrair també, com a societat amfitriona, a la ACM Sant Joanet l’organització i tracte dispensat per tots els seus membres.

Aquest acte esta organitzat per l’Agrupació Cultural musical Sant Joanet , l’Ajuntament de Sant Joanet, FSMCV, Activitats Comarcals. Patrocinat per l’Agrupació Cultural Musical Sant Joanet, Ajuntament de Sant Joanet, FSMCV, Activitats Comarcals, Generalitat Valenciana “CulturArts Generalitat” i col·laboren: Fundación Iberdrola España, Diputació de Valencia, Diputació de Castelló, Diputació d’Alacant.

 

Compartir:

Últimas noticias

Categorías