Search
Close this search box.

Reunió de la FSMCV amb Manolo Civera, responsable de SSMM en l’executiva del PSPV

Els pressupostos de 2018, el 50 aniversari de la FSMCV  o la campanya de “Bandes al Palau de la Generalitat” han sigut els principals temes tractats.

Pedro Rodríguez, president de la FSMCV, s’ha reunit amb Manolo Civera, alcalde de Llíria i responsable de Societats Musicals en l’executiva del PSPV-PSOE. En la reunió, el president de la FSMCV ha recordat les reivindicacions de les Societats Musicals en relació   als pressupostos de 2018.

Durant la reunió s’han tractat alguns dels temes d’actualitat de la FSMCV, com la campanya “Bandes al Palau de la Generalitat”, que donarà a conéixer diferents palaus i edificis històrics del centre històric d’Alacant, Castelló i València amb l’actuació de diferents bandes de la Comunitat un diumenge al mes. En este sentit, i a causa del bon acolliment de la iniciativa, s’ha sol·licitat que esta campanya continue durant el 2018 almenys amb una actuació mensual en cada província.

Pedro Rodríguez ha sol·licitat també el suport del Govern per als actes del 50é aniversari de la FSMCV, actes que començaran justament a Llíria el pròxim 10 de setembre.

Un dels temes que ha destacat Rodríguez ha estat que “s’ha de valorar molt positivament que del congrés del PSPV d’Elx sorgira una vocalia sobre Societats Musicals en l’executiva. Tant de bo tots els partits feren el mateix davant el paper de les SSMM en la nostra comunitat”.

 

Compartir:

Últimas noticias

Categorías