Search
Close this search box.

Trobada de germanor de les Bandes juvenils de la comarca de la Marina Alta

Benimeli, 15 de setembre del 2016
Dins de les Activitats Comarcals del 2016, amb la col·laboració de Fundació Iberdrola i la Diputació d’Alacant, patrocinat per CultuArts Generalitat, les bandes juvenils de la comarca de Marina Alta tenen una cita a Benimeli, dissabte que ve 17 de setembre, a les 18,30h de la vesprada.

L’activitat serà una trobada de bandes juvenils de la comarca. 430 joves músics, components de 13 bandes pertanyents a la Comarca de Marina Alta es donaran cita per a viure un dia de germanor i unió per la música.

Les Societats Musicals d’Ondara, Dénia, Jesús Pobre, Castell de Castells, Orba, Pego, Xàbia, Benitatxell, Benidoleig, Beniarbeig, Teulada, Benissa i la Rectoria, estaran representades pels seus músics més joves.

Totes les bandes juvenils actuaran realitzant una desfilada fins a la plaça de l’Ajuntament interpretant un pasdoble a la seua arribada i concloent l’acte la Banda Juvenil de la Rectoria.

Una trobada en el qual els joves músics podran confraternitzar amb altres bandes veïnes, i viure una gran experiència musical.

En finalitzar hi haurà un piscolabis i l’actuació d’un grup musical de la comarca ” Sifasol Quintet”.

Un dia de música i germanor entre els nostres futurs grans músics de la comarca de Marina Alta, a Alacant

Compartir:

Últimas noticias

XI Festival Música i Família

Divendres que ve 31 de maig arriba a Cocentaina l’esperat Festival “Música i Família”, organitzat per la FSMCV, la Diputació

Categorías