Search
Close this search box.

XXI Festival d’Orquestres de Quart de Poblet

Quart de Poblet, 20 de maig de 2016

Este dissabte tidrà lloc el XXI Festival d’Orquestres de Quart de Poblet ales 20.00h al Auditori Molí de Vila de la localidat.

Enguany participarà l’ “Orquesta del Conservatorio Superior de Música de Castilla-La Mancha”, dirigida por Toomas Kapten, i l’ “Orquestra de l’Agrupació Musical l’Amistat”, de Quart de Poblet, dirigida per Isidro Coll.

Gran Programa:

I PART ORQUESTA DEL CONSERVATORIO SUPERIOR DE MÚSICA DE CASTILLA-LA MANCHA

Simfonia núm. 8 D. 759 “Incompleta”  F. SCHUBERT  Allegro Moderato    Andante con Moto   Director:  TOOMAS KAPTEN

II PART ORQUESTRA DE L’AGRUPACIÓ MUSICAL L’AMISTAT

Concert per a 2 violins en La menor Op. 3, Nº 8 A. VIVALDI  Allegro  Larghetto e spirituoso  Allegro Violins solistes: Loli Hernández i Nuria Villanueva

Cavalleria Rusticana (Intermezzo) P. MASVAGNI

El llac dels cignes(Suite) P.I: TXAIKOVSKI  Escena  Dansa del cignes  Dansa hongaresa  Vals

Director:  ISIDRO COLL BALLESTEROS

Orquestres participants. Un poquet de la seua historia

Orquesta del Conservatorio Superior de Música de Castilla la Mancha 

La “Orquesta Sinfónica del Conservatorio Superior de Música de Castilla-la Mancha”, centre ubicat a la ciutat d’Albacete, està formada per 45 alumnes, tots ells estudiants de les diferents especialitats instrumentals que es donen cita a la plantilla orquestral, és a dir, corda fregada, vent-fusta, vent-metall i percussió . La presentació oficial de l’orquestra fon en l’any 2014 de la mà de José Alberto Pina, amb el qual va tindre l’ocasió de participar en la gravació de la BSO del curtmetratge “Mejor Pídelo Tú”, del director de cinema Miguel Muñoz . La “Orquesta Sinfónica del Conservatorio Superior de Música de Castilla-la Mancha”, junt amb la banda de música del centre i els grups de música de cambra, oferix cada temporada un mínim de 3 concerts que es corresponen amb els actes més representatius del centre, així com alguna altra activitat en la qual oferix els seus programes al públic de Castella-la Manxa o d’altres comunitats autònomes.

Orquestra de l’Agrupació Musical l’Amistat  

La “Orquestra L’Amistat” va nàixer el 1994 al si de la centenària “Agrupació Musical L’Amistat”. El primer concert el va oferir el novembre d’aquell any, dirigida per Francisco Melero. Des d’aquell moment ha actuat en multitud de festivals al llarg de la geografia valenciana, com Picassent, Foios, Font de la Figuera, Nules, Silla, Aldaia i València, entre atres. Ha realitzat 20 festivals a Quart de Poblet com a orquestra amfitriona, on han participat orquestres com les de l’Ateneu del Port, Silla, Benaguasil, Picassent, Requena, Mislata i les orquestres dels conservatoris d’Almansa i Castelló de la Plana.    En 2007 va realitzar dos concerts a París (Eurodisney i Jardins de Luxemburg). Participa en les “Trobades de Joves Orquestres” que organitza anualment la Federació de Societats Musicals a l’Horta Sud. En col·laboració amb l’ “Orfeó Veus Juntes”, interpreta cada any un concert de música sacra, inclòs en les activitats de Setmana Santa de la Parròquia de la Puríssima Concepció de Quart de Poblet.

Compartir:

Últimas noticias

XI Festival Música i Família

Divendres que ve 31 de maig arriba a Cocentaina l’esperat Festival “Música i Família”, organitzat per la FSMCV, la Diputació

Categorías