Search
Close this search box.

El Palau dels Arts acull la 1ª edició dels Premis Bankia al Talent Musical

Aquest dijous 22 de juny a les 20:00 hores se celebra a la Sala Magistral del Palau dels Arts la gala de lliurament de la primera edició dels Premis Bankia al Talent Musical a la Comunitat Valenciana.

Un jurat format per personalitats rellevants del món de la cultura i les institucions culturals, i que presideix Pedro Rodríguez, ha sigut l’encarregat de valorar les candidatures i seleccionar les premiades.

El termini d’inscripció per a participar en la primera edició dels “Premis Bankia al talent musical‟ es va tancar amb un total de 145 candidatures a les diferents categories d’aquests premis que organitza la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV), en col·laboració amb el Institut Valencià de Cultura i Bankia. En concret, el nombre de candidatures rebudes va ser de: 60 en la modalitat de el “Premi al músic valencià‟, 11 a el “Premi a la formació musical valenciana de caràcter professional”, 31 a el “Premi a l’investigador/a musical‟, 24 per a el “Premi al projecte educatiu musical‟ i 19 a el “Premi a l’activitat empresarial o emprenedora relacionada amb la música”.

L’objectiu d’aquests premis és recolzar el desenvolupament de la societat valenciana a través del reconeixement de les persones i entitats que estan desenvolupant projectes d’excel·lència de referència nacional i internacional en els diferents àmbits de la música. Els “Premis Bankia al Talent Musical‟ a la Comunitat Valenciana tindran una periodicitat biennal i el guanyador de cadascuna de les candidatures serà premiat amb 20.000 euros.

 

 

Compartir:

Últimas noticias

Categorías