Search
Close this search box.

Els ‘Premis Bankia al talent musical’ reben 145 candidatures en la seua primera edició

El termini d’inscripció per a participar en la primera edició dels “Premis Bankia al talent musical” s’ha tancat amb la presentació d’un total de 145 candidatures a les diferents categories d’aquests premis que organitza la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV), en col·laboració amb l’Institut Valencià de Cultura i Bankia.

Les sol·licituds de participació en les cinc categories d’aquests premis podien presentar-se del 7 d’abril al 19 de maig i, en concret, el nombre de candidatures rebudes ha sigut de 60 en la modalitat del “Premi al músic valencià”, 11 al “Premi a la formació musical valenciana de caràcter professional”, 31 al “Premi a l’investigador/a musical‟, 24 per al “Premi al projecte educatiu musical‟ i 19 al “Premi a l’activitat empresarial o emprenedora relacionada amb la música”.

El president de la FSMCV, Pedro Rodríguez, ha assenyalat que “estem realment satisfets i entusiasmats per l’alta participació que hi ha hagut en la primera edició dels ‘Premis Bankia al talent musical a la Comunitat Valenciana’. L’acolliment que ha tingut en tots els àmbits de la música posa de manifest l’amplitud i profunditat del fet musical en la nostra terra”.

En aquesta línia, el director corporatiu de la Territorial de Bankia a la Comunitat Valenciana, Miguel Capdevila, ha subratllat “que el bon acolliment de la convocatòria posa de manifest, una vegada més, que és molt important el compromís de Bankia amb la música i els músics valencians, autèntics ambaixadors de la nostra cultura per tot el món”.

L’objectiu d’aquests premis és recolzar el desenvolupament de la societat valenciana a través del reconeixement de les persones i entitats que estan desenvolupant projectes d’excel·lència de referència nacional i internacional en els diferents àmbits de la música.

Els “Premis Bankia al Talent Musical a la Comunitat Valenciana” tindran una periodicitat biennal i el guanyador de cadascuna de les candidatures serà premiat amb 20.000 euros.

La llista de guardonats es donarà a conèixer en la gala que es celebrarà el 22 de juny a les 20:00 hores a la Sala Magistral del Palau de les Arts. Un jurat format per personalitats rellevants del món de la cultura i les institucions culturals, i que presideix Pedro Rodríguez, serà l’encarregat de valorar les candidatures i seleccionar les premiades.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías