Search
Close this search box.

Compte enrere per a la celebració de la 48a Assemblea General de la FSMCV

Compte enrere per a la celebració de la 48a Assemblea General de la FSMCV en el municipi de Cullera. Representants de les 547 Societats Musicals de la Comunitat Valenciana estaran presents, el cap de setmana de l’1 i 2 d’octubre, per a ser partícips de nous projectes, l’aprovació dels pressupostos generals per a 2017 i objectius de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV).

L’acte serà celebrat en l’Auditori Municipal de Cullera. Tant l’Ajuntament com les dues Societats Musicals del municipi, l’Ateneu Musical i la SMI Santa Cecília, a través d’un comité organitzador, han estat treballant en la logística d’aquest gran esdeveniment per a la música valenciana.

A més, el dissabte 1 d’octubre, a partir de les 19,30 h, tindrà lloc la Gala de la Música i el lliurament dels Premis Euterpe 2016, en el seu dècim setena edició. Amb aquests premis, “la FSMCV pretén mantenir un esforç col·lectiu que siga mereixedor d’un reconeixement cada vegada major no solament dels candidats i els premiats, sinó de tots aquells que aposten decididament per mantenir, impulsar i desenvolupar la cultura musical valenciana”, assegura el president de la FSMCV, Pedro Rodríguez.

Respecte a l’organització de l’Assemblea General i Gala de la Música 2016, la regidora d’Activitats Musicals de l’Ajuntament de Cullera i Vicipresidenta 2a de la FSMCV, Silvia Roca, va informar que “Cullera està preparada per a acollir la celebració de l’Assemblea General de la FSMCV i dels Premis Euterpe 2016. Volem que tant els representants de les societats musicals com convidats a la Gala, es troben com en la seua casa”.

L’esdeveniment començarà amb l’acte d’obertura del curs d’escoles de música 2016 -2017, i la conferència Creació musical col·laborativa amb mòbils i tablets: Soundcool amb la ponència deJorge Sastre i Adolf Murillo (Universitat Politècnica de València) i Elizabeth Carrascosa (Universitat de València). Projecte en el qual també participa Remigi Morant, vicepresident 1è de la FSMCV i que ha sigut recentment beneficiat per la Fundació Daniel i NinaCarasso, amb un finançament de 120.000€ para el seu desenvolupament.

Ja a la vesprada, a les 16.00 hores donarà inici la 48a Assemblea General de la FSMCV, on es farà una anàlisi dels projectes actuals que duu a terme la FSMCV en cadascuna de les àrees, s’examinaran i s’aprovarà, si escau, el pressupost per a l’any 2017. Destaca també la presentació de la nova web de la FSMCV i de la web de la Xarxa d’Escoles de Música, així com la proposta formativa del Centre d’Estudis 2016-2017.

Per a finalitzar la jornada, es realitzarà la proclamació de candidatures a seu assembleària 2017.

A continuació, tindrà lloc l’obertura de portes per a la celebració de la Gala de la Música i Premis Euterpe. Obrirà la Gala una representació de la Jove Banda Simfònica de la FSMCV, dirigida per Pablo Marqués Mestre.

El diumenge al matí es reprendrà l’Assemblea General amb l’exposició de diversos projectes. Entre ells “Bandes a tota hora”, on participarà el secretari autonòmic d’Inclusió Social, Alberto Ibáñez, que parlarà de les possibilitats de participació de les SSMM en temes d’inclusió social, igualtat i joventut. La participació de laFSMCV i les SSMM en la “Plataforma D/H de la Comunitat Valenciana per a la igualtat de gènere en la cultura”, on intervindràCarmen Alborch, exministra de Cultura i una de les promotores de la Plataforma. Les Bandes al Palau de la Generalitat. Foment de la transparència i facilitat en l’accés a la informació en la FSMCV i lesSSMM o el Nou marc Normatiu per a les SSMM.

Tancarà aquesta 48a Assemblea General de la FSMCV l’acte de reconeixement als membres de l’estructura federal que han finalitzat el seu mandat en l’exercici i a les societats musicals que han complit 50, 75 o 100 anys d’existència.

Ja en l’exterior, a les 12,30 hores, 800 músics pertanyents a la comarca Ribera Baixa, realitzaran una desfilada pels carrers de la ciutat de Cullera, tancant aquest gran cap de setmana de la música valenciana.

LA NOTÍCIA ALS MITJANS DE COMUNICACIÓ

Las Provincias: Las sociedades musicales debaten en Cullera sobre la formación e inclusión

Levante: 800 músicos desfilarán en la cumbre de bandas de Cullera

La Vanguardia: Las sociedades musicales debaten en Cullera sobre la formación e inclusión

Salvalaveudelpoble: Representantes de las 547 sociedades musicales se preparan en Cullera para la 48ª Asamblea General de la fsmcv

Levante: Cullera acogerá la entrega de los Premios Euterpe a la música valenciana

Radiobanda: 48ª Asamblea General de la FSMCV en el municipio de Cullera

Elperiodic: Representantes de las 547 Sociedades Musicales se preparan para la 48ª Asamblea General de la Federación de la Comunidad Valenciana

Tu Comarca: Representantes de las 547 sociedades musicales se preparan para la 48 Asamblea General de la Federación de la Comunidad Valenciana

Nuestras bandas de música: Representantes de las 547 Sociedades Musicales se preparan para la 48ª Asamblea General de la FSMCV

ViuValencia: Las sociedades musicales se preparan para la 48ª Asamblea General de la Comunitat Valenciana

Las Provincias: Cullera se viste de gala para su mejor concierto

RiberaExpress: 800 músics de mig centenar de societats musicals desfilaran el pròxim cap de setmana per Cullera

Noticias cullera: Representantes de las 547 sociedades musicales se preparan en cullera para la 48ª asamblea general de la FSMCV

Las bandas de Musica: Cullera acoge el fin de semana la Asamblea General de la FSMCV y la Gala de la Música

Compartir:

Últimas noticias

Categorías