Convocada la 19a edició dels Premis EUTERPE

La Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana convoca un any més els Premis Euterpe amb la finalitat d’homenatjar a la música valenciana. Emb ells, volem reconéixer a les persones, entitats i iniciatives que han aprofundit en l’art musical bandístic o orquestral, així com en altres manifestacions musicals de notori interés.

Durante els últims 20 any la FSMCV ha realizat un notable esforç en pro de la igualtat de gènere duent a terme nombroses iniciatives en aquest sentit, y en aquesta 19º Edició dels premis la Junta Directiva fa un pas més i crea aquest Premi Euterpe a la Igualtat de Gènere en l’Àmbit de la Música amb el qual es pretén reconèixer la labor de persones o entitats que lluiten diàriament en pro d’iniciatives en aquest camp.

En esta 19a edició s’han establit quatre categories:

– Premi Euterpe a la participació federal
– Premi Euterpe a la dedicació a la seua Societat Musical
– Premi Euterpe a la institució o empresa pública o privada
– Premi Euterpe per la contribució a la igualtat de gènere en l’ambit de la Música Valenciana

Per descomptat, les tres categories anteriors se sumen a les que històricament ha comptat la convocatòria, però per a les que encara no està obert el termini de presentació: Premi Euterpe a la producció musical i Premi Euterpe a la creació musical (categories simfònica i música festera).

La presentació de candidatures als Premis Euterpe finalitzarà el 10 de setembre de 2018 a les 14.00 hores i pot realitzar-se enviant este formulari a fsmcv@fsmcv.org

Descarrega les bases dels Premis Euterpe 2018

Descarregar el formulari d’inscripció.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías