Search
Close this search box.

Convocada la 19a edició dels Premis EUTERPE

La Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana convoca un any més els Premis Euterpe amb la finalitat d’homenatjar a la música valenciana. Emb ells, volem reconéixer a les persones, entitats i iniciatives que han aprofundit en l’art musical bandístic o orquestral, així com en altres manifestacions musicals de notori interés.

Durante els últims 20 any la FSMCV ha realizat un notable esforç en pro de la igualtat de gènere duent a terme nombroses iniciatives en aquest sentit, y en aquesta 19º Edició dels premis la Junta Directiva fa un pas més i crea aquest Premi Euterpe a la Igualtat de Gènere en l’Àmbit de la Música amb el qual es pretén reconèixer la labor de persones o entitats que lluiten diàriament en pro d’iniciatives en aquest camp.

En esta 19a edició s’han establit quatre categories:

– Premi Euterpe a la participació federal
– Premi Euterpe a la dedicació a la seua Societat Musical
– Premi Euterpe a la institució o empresa pública o privada
– Premi Euterpe per la contribució a la igualtat de gènere en l’ambit de la Música Valenciana

Per descomptat, les tres categories anteriors se sumen a les que històricament ha comptat la convocatòria, però per a les que encara no està obert el termini de presentació: Premi Euterpe a la producció musical i Premi Euterpe a la creació musical (categories simfònica i música festera).

La presentació de candidatures als Premis Euterpe finalitzarà el 10 de setembre de 2018 a les 14.00 hores i pot realitzar-se enviant este formulari a fsmcv@fsmcv.org

Descarrega les bases dels Premis Euterpe 2018

Descarregar el formulari d’inscripció.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías