Search
Close this search box.

La Federació de Societats Musicals convoca els XXV Premis Euterpe

La Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV) ha llançat la convocatòria per a la presentació de candidatures als Premis Euterpe per a l’edició de 2024.

Estos premis, que enguany aconseguixen la seua XXV edició, són convocats anualment per la FSMCV amb la finalitat d’homenatjar la música valenciana en diversos vessants. Els guardons reconeixen el mèrit de totes aquelles persones, societats musicals, col·lectius, entitats, institucions, empreses o projectes que aposten decididament per mantindre, impulsar i desenvolupar la cultura musical valenciana.

Com en edicions anteriors, els premis buscaran reconéixer el mèrit a contribucions que enaltisquen i fomenten valors propis del moviment de les societats musicals com la igualtat de gènere, la col·laboració, el voluntariat o la inclusió social. D’aquesta manera, es pretén posar en valor a persones i societats musicals, així com projectes i iniciatives que mereixen ser difosos com a referència dins del col·lectiu.

Des de l’edició de 2023, a proposta de la Junta directiva de la FSMCV, estos premis van passar a ser denominats “Premis Euterpe Ángel Asunción” com a tribut al President d’Honor d’esta entitat i en reconeixement al seu incalculable llegat.

Les categories establides per a la XXV edició dels Premis Euterpe són les següents:

  • Premio Euterpe Ángel Asunción a la participación federal.
  • Premi Euterpe Ángel Asunción a la dedicació a la seua societat musical.
  • Premi Euterpe Ángel Asunción a la institució o empresa, pública o privada.
  • Premi Euterpe Ángel Asunción per la contribució a la igualtat de gènere en l’àmbit de la música valenciana.
  • Premi Euterpe Ángel Asunción a la societat musical impulsora de projectes d’inclusió social.

El termini de presentació de candidatures als Premis Euterpe finalitzarà el 30 de setembre de 2024. Tota la informació relativa a aquests guardons es pot consultar en la pàgina web de FSMCV www.fsmcv.org

Adjuntem bases:

Adjuntem formulari de presentació de candidatures:

Compartir:

Últimas noticias

Categorías