Search
Close this search box.

La Federació de Societats Musicals convoca els XXII Premis Euterpe

Per a aquesta edició els premis sumen un reconeixement a la societat musical impulsora de projectes d’inclusió social

La Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV) ha llançat la convocatòria dels Premis Euterpe per a l’edició de 2021.


Aquests premis, que enguany aconsegueixen la seua XXII edició, són convocats anualment per la FSMCV amb la finalitat d’homenatjar la música valenciana en molt diferents àmbits d’actuació, reconeixent el mèrit de totes aquelles persones, societats musicals, col·lectius, entitats, institucions, empreses o projectes que aposten decididament per mantindre, impulsar i desenvolupar la cultura musical valenciana i valors del col·lectiu de les societats musicals com la igualtat o la inclusió.


Així doncs, com a novetat per a aquesta edició, els Premis Euterpe comptaran amb una nova categoria: el Premi Euterpe a la societat musical impulsora de projectes d’inclusió social. Amb aquest guardó es pretén reconéixer la labor d’aquelles societats musicals que treballen en aquest àmbit, impulsant projectes que mereixen ser difosos com a referència dins del col·lectiu.


“Aquests guardons han representat durant més de dues dècades una de les principals eines per a reconéixer a molts dels individus, col·lectius o empreses que col·laboren per a engrandir el col·lectiu de les societats musicals. Amb això, ens enorgulleix incloure en aquesta edició aquest reconeixement als projectes socials, que són pedra angular d’aquest moviment i que en els temps que corren han cobrat, si cap, més importància”, ha comentat Daniela González, presidenta de la FSMCV.


Les categories establides per a la XXII edició dels Premis Euterpe són les següents:
• Premi Euterpe a la participació federal.
• Premi Euterpe a la dedicació a la seua societat musical.
• Premi Euterpe a la institució o empresa, pública o privada.
• Premi Euterpe per la contribució a la igualtat de gènere en l’àmbit de la música valenciana.
• Premi Euterpe a la societat musical impulsora de projectes d’inclusió social.

El termini de presentació de candidatures als Premis Euterpe finalitzarà el 30 de setembre de 2021.

Documentació

Compartir:

Últimas noticias

Categorías