Search
Close this search box.

Músics amb Denominació d’ Origen – Circuit de concerts per al foment del turisme a la Comunitat Valenciana

MEDITERRANEW MUSIX

 

La Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV) convoca, en el marc del conveni amb Turisme Comunitat Valenciana, la campanya “Músics amb Denominació d’ Origen – Circuit de concerts per al foment del turisme a la Comunitat Valenciana” amb la finalitat de fomentar i incentivar el turisme en la nostra comunitat després la crisi generada per la COVID-19 a través de conciertos que se celebrarán entre l’1 de agosto i el 31 d’octubre de 2020.

La present campanya consistirà en la realització de 50 concerts en grups de xicotet format (grups de cambra, big bands, quartets, etc.) per part de 50 Societats Musicals federades al llarg de tot el territori de la Comunitat Valenciana amb l’objectiu d’oferir una agenda cultural i així aportar al posicionament turístic de l’any 2020. Aquests concerts s’efectuaran preferentment en algundels municipis i localitats d’interés turístic detallats en l’ANNEX 1 seleccionats per Turisme Comunitat Valenciana secundant així el compromís existent entre totes dues entitats.

Les sol·licituds es realitzaran via telemàtica des de la plataforma de gestió Velneo de la FSMCV, en l’apartat Campanyes: “Musics amb D.O.” on les Societats Musicals indicaran:

1. Breu presentació de la Societat Musical.

2. Localitat/municipi de la Societat Musical.

3. Data, hora i localitat/municipi de realització del concert.

4. Projecte musical en el qual s’especifiquen les obres a interpretar i la unitat artística amb nombre de músics participants. (Incloure en aquest apartat l’interés turístic de la data seleccionada en el municipi/localitat proposada).

Serà requisit indispensable per a participar en la campanya “Músics amb Denominació d’Origen – Circuit de concerts per al foment del turisme a la Comunitat Valenciana” haver emplenat el formulari i enquesta de “Musics amb D.O.”: https://forms.gle/LT44WLWambp575zM7

El termini de presentació de les sol·licituds començarà el 7 de juliol i finalitzarà el 21 de juliol de 2020.

Bases completes.

Davant qualsevol qüestió poden posar-se en contact amb la FSMCV a través del correu electrònic: turisme@fsmcv.org

 

Compartir:

Últimas noticias

Categorías