Search
Close this search box.

#socmúsicambDO – Concurs de Fotografía

La Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV) ha llançat, en el marc del conveni amb Turisme Comunitat Valenciana, la campanya “Músics amb Denominació d’Origen – Circuit de concerts per al foment del turisme a la Comunitat Valenciana” amb la finalitat de fomentar i incentivar el turisme en la nostra comunitat després de la crisi generada per la COVID-19 a través d’una sèrie de concerts que se celebraran entre l’1 d’agost i el 31 d’octubre de 2020.

Com a complement a aquesta campanya, la FSMCV anuncia hui el Concurs de Fotografia #socmúsicambDO amb la finalitat de donar a conéixer als seus protagonistes: els músics de les societats musicals de la Comunitat Valenciana i amb ells, el potencial turístic dels seus municipis d’origen.

Qui pot participar?

Podran participar en el present concurse totes aquelles persones que disposen d’un perfil de FACEBOOK i siguen músics d’alguna de les 557 societats musicals pertanyents a la FSMCV. En cas de resultar guanyadors, el premi anirà destinat a la seua Societat Musical.

Com participar?

– Seguir el perfil de la FSMCV en Facebook.
– Pujar una foto en la qual aparega el/la músic/a amb el seu instrument en algun espai, monument o entorn identificatiu o emblemàtic de la seua localitat.
– Indicar en la publicació el nom complet de la Societat Musical al qual pertany i l’etiqueta “#socmusicambDO”.
– Etiquetar a FSMCV

Terminis

La participació per al concurs s’iniciarà el dia 4 d’agost de 2020 i finalitzarà el dia 31 d’agost de 2020.

Consulta les bases completes.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías